Zannaa

Alla inlägg under november 2008

Av Zanna - 7 november 2008 09:58

Hallå där i lingon skogen;) Ha ha ha jag bloggade när jag var lite onykter, när jag slog upp ögonen för en liten stund sen så tänkte jag Nej! vad skrev jag, eller snarare hur skrev jag. men jag måste faktiskt säga det själv. Så farligt var det faktiskt inte..


Ja men nu är jag i alla fall nykter och tillbaka i mitt normala tänk;)

Nu är dagen här..Dagen jag ska gå på bröllop, ja jag får nog säga att jag är inte riktigt nöjd men det jag ska ha på mig men men det får gå..Klockan två idag ska jag gå till frisören och fixa håret i alla fall. Så lite fin kommer man väll att bli förhoppningsvis. Sen är det jobb som står på tapeten resten av helgen och nästa vecka..Känns sådär men då vet man ju vad man ska göra i alla fall..


I går så ställdes jag nog inför min största utmaning faktiskt..Interjuvn.. Ja vad ska man säga det var grillning på hög nivå. Jag försökte att tänka till inför varje fråga men det var svårt och det var svåra frågor. Men jag stod upp för mig själv och vem jag var. Så det får gå som det går helt enkelt;)


Mmm vi måste ha en dagens fråga eller dagens kloka ord från Zanna;) Dagens fråga kommer nog att bli, Vad är egentligen kärlek vid första ögonkastet??


Med de orden så säger jag..På återseende


MVH


Zanna "cashewnöten" Andersson

Av Zanna - 7 november 2008 02:30

Vilken sorts nöt är du egentligen cashewnöt, jordnöt eller chillinöt??


Kan man se sig själv som en nöt...hmm jag tror att man kan det;)

Okej kanske ska förklara sanningen bakom detta resenomenag...Först vill jag nog säga att klockan är halv tre på natten.Jag har druckit lite och är nog lite onykter....;) Eller mycket;)


Har haft en trevlig kväll tillsammans med en vän..Hmm en vän som betyder mycket för mig...


Hmmm jag skulle nog vilja säga att jag är nog en cashewnöt...Lagom böjbar..och väldigt snäll:) Och bakom én sådan nöt finns också många baksidor. Och med baksidor så menar jag kanske de upplevelser som man har upplevt genom livet.


Men på tal om nötter så ser jag fram emot att se vilka nötter ni symboliserar er med.. Jag skulle nog säga att en jordnöt är en stolt nöt med väldigt lite smak, medans en chillinöt är en vildnöt med väldigt mycket smak..


Eller så kan man alltid vara en ostbåge;)

Av Zanna - 5 november 2008 15:02

Hallå där alla onsdags människor;) Slog mig just att det inte känns som om det är onsdag idag utan snarare måndag..Rätt konstigt faktiskt men det är nog att jag känner mig rätt trött och sliten brukar göra det på måndagar..Konstigt egentligen alla andra brukar känna den känslan på fredagar..


Blev kallad för hjälte idag..Hmm konstigt jag som bara gjorde det enda rätta och fanns till hands och hjälpte till.. denna underbara människa som kallade míg hjälte, Tack det betyder jätte mycket! Alla människor förtjänar det du visade mig.. Jag blir helt tårögd när jag tänker på det..det var så otroligt roligt att träffa dig idag och se att du mådde bra..Så om du läser detta, Välkommen tillbaka och jag finns alltid för dig om det skulle vara något..


Vet ni vad jag tror att vi missar allt för ofta här i livet..Jo det är att säga jag tycker om dig. Tänk om man kom ihåg detta lite oftare tänk så mycket gladare vi skulle vara.


Så med det vill jag säga till alla mina vänner utan att nämna några vid namn det skulle bli lite för personligt att skriva det här.. "Tack för att just du finns i mitt liv, du betyder otroligt mycket för mig" Jag vill att alla mina vänner ska veta att jag alltid kommer att finnas för dem.


Dagens fråga, ja det får nog bli vad är ärlighet?


Personligen tycker jag att det är en väldigt svår fråga att svara på..Eller svårt att sätta ord på. Hur beskriver man ärlighet utan att använda ordet ärlig. Ärlighet för mig har nog alltid varit att man är rak på sak och att man står för vad man tycker och tänker. Och just ärlighet har alltid varit ett gott ord för mig. Men ibland kan ju också just ärligheten göra ont. Anledningen till att jag överhuvudtaget började fundera över det idag var nog att jag frågade en person som står mig nära idag en fråga. Frågan var: Tror du att jag klarar det? Personen i fråga var nog ärlig men det var ett väldigt svävande svar som kunde tolkas på olika sätt..Så då blir svaret kanske inte riktigt det man hade önskat sig. Eller kanske fanns det en under mening med svaret..Vad vet jag... En eftermiddag med många tankar svävandes.


Kanske är ärlighet som ord väldigt svävande..


Jag tror att jag hade önskat ett svar som atingen var ja eller nej. Även om det ena hade sårat en del men då hade det varir enklare..


Ja så vem vet antingen så klarar jag det eller så gör jag det inte. Usch jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. I dessa lägen så tvivlar jag alltid på mig själv och min egen förmåga..Kanske är svaret fortsätt vara dig själv och stå upp för dig själv..vad vet jag?!;)


Med dessa ord säger jag tills nästa gång


Seee ya

Av Zanna - 4 november 2008 07:32

Godmorgon!!


Måste säga att jag inte är allt för pigg faktiskt..

Men men det är är bara att dra i sig ett par koppar kaffe och hoppas att det blir bättre. Man har ju inte så mycket val än att piggna till för att det är jobb dags.. Igår kväll hade jag lite mys med mina pippisar..Skickar med en bild;) Det är Zazzo som äter äpple i mattes hand..Oh jag blir så glad när de gör så att de visar att de inte är rädda för matte minsann..

Ja Dagen kommer nog inte att innehålla så mycket spännande jag kan tänka mig.. Återkommer kanske senare ikväll


Se Ya

Av Zanna - 3 november 2008 15:46

Ja då har man dammat, skurat toaletten, städat i rummet där fåglarna befinner sig.

 Ända nackdelen med mina underbara pippisar är att de skitar ner så mycket och då menar jag bokstavligen... Men snart ska de får en ny stor bur med massa med fina saker;) Nu sitter jag en stund och vilar upp mig har bara golvet kvar nu..Men det känns sådär kul..Vi får se hur länge jag måste vila mig;)


Hmm när klockan var ett någon gång så fick jag ett väldigt glädjande telefon samtal;) Jag visste inte om jag skulle springa maraton eller dansa jag blev så glad och samtidigt så nervös..

Men någonstans inom mig kommer de tvivlande känslorna smygande..Håller du måttet Zanna?? Klarar du verkligen detta?? Är jag värd det?? Ja alla sådana tankar.. Men det lägger sig förhoppningsvis..Idag tänker jag bara njuta av att vara glad och spänd;)


Just det vi måste ju ha en dagens fråga..dagens fråga är vilken färg har själen?


En väldigt speciell vän till mig frågade mig den frågan en gång och efter det så kan jag inte släppa den frågan. Jag tycker att det är en vacker fråga på något sätt, den får mig att tänka till. En fråga som kan ha så många svar.Mitt svar på den frågan, ja jag tror att själen kan ha så många olika färger. Att färgen förändras i själen beroende på hur en människa känner sig just för stunden. Så jag tror att människans själ har alla regnbågens färger. Och jag tror att själens färg återspeglas i människans ögon. I vissa lägen med lite extra glitter;)


När vi ändå pratar om djupa känslor, så tror jag att varje människa ibland borde stanna upp i sitt liv och fundera över vad som egentligen gör en lycklig. Det är inte alltid det att det måste hända stora saker för att man ska bli lycklig. Eller att de största finaste presenterna alltid är det som gör en lycklig ,jag tror att det är de små sakerna som man sällan tänker på som gör en lyckligast.

 Man måste lära sig att sätta värde på de sakerna som ofta glömms bort..


Med de orden säger jag..;)

" Jag ångrar ingenting, för jag har valt mitt sätt att leva"

citat Lasse Stefanz


Se ya..




Av Zanna - 3 november 2008 09:34

Måndag minsann..

Är det någon mer som tycker att det är svårt att hitta på något på sina lediga dagar?

Ibland så känns det verkligen jätte tråkigt att vara ledig en dag som ingen annan är det.. Mmm just det jag har ju faktiskt något att göra..jag ska ju städa kan det bli roligare;) På tal om det..Jag skulle vilja hävda att det tråkigaste som finns är att städa.Visst jag köper det där om att det blir fint när det är klart men det är ju såå tråkigt..Plus att man alltid hittar massa saker som man skulle behöva göra. Jag brukar alltid tänka så att det gör jag nästa gång..Visst att jag gör eller;)


Bilden som följer dagens inlägg, är tagen i fredags innan jag skulle gå till jobbet. Tänkte jag skulle dokummentera mina arbetskläder inför kvällen..Fotograf: Ingen mindre än Zanna;) Där av att bilden är sådär tagen Ha ha ha.

Jag måste nog vara tidernas sämsta fotograf..Jag tycker om att fota men bilderna blir aldrig så bra som man har tänkt sig..Har ni inte framkallat bilder någon gång och undrat vad det är bilderna egentligen föreställer..hmm vad är det där för svart boll jag har fotat. Jag tror det händer mig typ jämnt.

Och fotona av mig  själv brukar alltid bli sådär..Men ja dagens konstaterande får nog bli..Jag passar helt enklet inte som fotomodell;) Men men jag är glad ändå:)


Veckans stora projekt kommer att bli, vad ska jag ha på mig på bröllopet på fredag??

Och för alla som nu sätter kaffet i halsen, Nej det är inte jag som ska gifta mig;) Utan min kusin...Ha ha

Jag är jätte nervös för att gå på bröllop..Jag vet ju knappt hur jag ska bete mig. Jag har säkert jobbat på över 100 bröllop under min tid som servitris men aldrig varit bjuden på ett..En liten uppmaning till mina tjejer som är förlovade..Dags att gifta sig för Zanna vill vara med och planera bröllop, och inte minst gå på bröllop;) Men frågan kvarstår fortfarande vad ska jag ha på mig?

Daten på bröllopet kommer att bli världens bästa kille...Min egen lillebror;)

Det kanske är något som också ska tilläggas i min presenation..Är en stolt stora syster som gör vad som helst för sin lillebror..Kommer nog alfrig att förstå att han också är vuxen nu.


Var ute en sväng i lördags..Var på väg till en tjej middag med min egna vän Dali...På vägen träffar jag på lillebror som är ute med sina kompisar...Sen när vi är på väg ut på krogen efter några timmar träffar jag på lillebror och gänget igen..Men den här gången är han lite små full och fnittrig;) Ja det är sant min lillebror blir fortfarande fnittrig när han dricker..Varpå hans kompisar upplyser mig om att de håller på att supa honom under bordet;) Storasyster träder in och säger att det är bättre att de tar det lungt ett tag och sluta för fan och drick;) Nej jag har inte vant mig vid tanken att han faktiskt är stor nu;) Konstigt det där han kommer nog alltid att vara 12 år i mina ögon...


Nej nu har jag yrat tillräckligt..

Dags att ta tag i den där j-la städningen..


Hörs sen..


// Zanna "the one and only städtant" Andersson



Av Zanna - 1 november 2008 14:56

Fredags kvällen spenderade jag som ni kanske redan vet tillsammans med över 600 hundra danssugna människor i alla åldrar. På scenen Black Jack;)

En fråga är ju när blev drinken Orgasm inne igen? Jag trodde den var ute sedan länge och skulle hålla sig där. Jag förstår inte vad det är med den drinken som är så bra. Med den töntiga drinken kommer alla töntiga kommentarer..Förlåt alla som gillar denna drink!


Se det framför er.. En söt kille i 18 års åldern kommer fram med sina kompisar och de ska beställa något att dricka..

Killen:


- Tjena gullet, tänkte beställa lite..Fel nummer 1( läs gullet)

- Mmm det är inga problem vad ska du ha? ( mutter, mutter)

- Jag ska ha tre stycken sexor...

Mmmm jag tänker att hoppet är inte ute än för grabbarna..Ler lite och inväntar deras beställning..

 - Vi tar tre 6 or Orgasm...

Jag tänker...så där ja..så gick det med det hoppet.

- Då är bara frågan ska du ge oss en eller vill du hellre blanda dem?


Jag menar HALLÅ ELLER?? Vem fan faller för en sådan kommentar..det bästa eller värsta är att killen som lagt kommentaren är så stolt över sig själv..


- ( mutter mutter) Inga problem grabbar jag fixar drinkarna, trots att det är den mest omanliga drinken man kan dricka..

Killarna tittar på mig och ler lite..sedan säger den andra

- Förstå hur kåt man kommer att vara när man kommer hem efter en hel kväll med massa orgasm drickande...


Är det någon som skojar med mig eller?;)

Blandar till deras drinkar, muttrar lite..sedan tar jag nästa beställning som är från ett gäng tjejer i samma ålder..Och vad dricker de..Jo Jäger och Stor Stark..Hmm vad hände liksom.;)


Nej mitt råd till killarna drick inte orgasm ute..det är bara töntigt;) Men sedan får man väll ta att alla har olika smak.. Jag personligen tycker att den borde ha stannat på ute listan..


Kvällens guld kommentar går till damen som tackade nej till att bli bjuden på en drink..

Hennes kommentar

- Om du tror att du kommer att få ligga med mig för att du bjuder mig på en skiten drink så har du jävligt fel. Jag bestämmer vem jag ligger med och betalar för mig själv!!


Klockrent!! Hur skön kan man bli egentligen..


Under kvällen igår så funderade jag på hur det var att vara dansbands musiker egentligen..Alla tycker om en, alla flirtar med en, man spenderar helgerna ute på vägarana.. vad tror ni??


Jag fick chansen att prata lite med bandet..inte nog med att de spelar guld musik, de är jätte trevliga också..det gjorde min kväll och många kvällar framåt..


Nej nu är det dags att fylla på kaffe muggen..

Se ya

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards