Zannaa

Alla inlägg under mars 2009

Av Zanna - 13 mars 2009 05:34

Godmorgon mina vänner!!

Sitter och här i köket och avnjuter morgonens första kopp kaffe, har sagt det förut och säger det igen! Jag skulle aldrig klara mig utan kaffe! Det jag måste börja med idag är att att berätta att jag pratade med min mamma igår och berättade att jag hade en blogg och hon lovade att gå in och läsa min blogg! Så jag vill bara säga välkommen mammi, Jag älskar dig!


Så mina vänner hur ser dagen ut, känns som om jag har tjatat om det hela veckan men vi tar det en gång till...Först blir det till kontoret och jobba, sen åker jag hem och vilar en timma eller två, gör mig iordning och åker till borgen och som en fin avslutning sitter jag nog här vid tre och avnjuter ett glas vin och skriver blogg??;) Hur låter det??

Sen så är det lördag, ha ha känns som om jag skriver det jag nu ska skriva mer för att övertyga mig själv;) Just det sen är det lördag, då ska jag upp och äta lite frukost sen träna!


Sen hade jag tänkt att försöka få lite ordning på kaoset hemma, det är märkligt hur det kan bli så stökigt. Men men det är väll bara att ta tag i det för att det är ju ingen annan som gör det..


Ja just det, vi återkommer till det här med USA daten;) Ni vet de här collage filmerna som man alltid ser;) Killen bjuder ut tjejen med kommentaren " What are you doing at friday?" Killen hämtar upp tjejen hemma och de åker iväg..Dansar, äter lite middag och sen lämnar han tjejen hemma med endast en liten godnatt kyss;) det är väll gulligt..Det känns som om att sådana dater är inget vi har här..Det slutar kanske på lite andra sätt...Jag har nog aldrig blivit utbjuden på middag och sen blivit avlämnad hemma;) Men men det är väll så det är, vad är väll en dans på slottet;)


" till min trogna läsare": Välkommen tillbaka, du får mig att le...;) Tack så jätte mycket för komplimangen;)


Nu över till frågan:

Vad är det absolut bästa du vet i livet?

Du får bara säga en enda sak! Resa? Dansa? Shoppa? Träna? Sex? Röka? Säg precis vad du vill mellan himmel och jord!!

Oj oj det var en svår fråga..Får man säga allt??;) Jag antar att man inte får det. Då ska vi se. Det bästa jag vet i livet är att se människor le;) Så det får jag nog säga att få le tillsammans med mina nära och kära.

Jag har så måga av det bästa jag vet... Men ja det får bli mitt svar. Sen är ju inte att dansa och att ha sex helt fel heller;) Man kanske egentligen skulle ha svarat helt enkelt att njuta av livet, för att det inkluderar ju alla saker;) Ha ha ha vilket svar va?!


Det här var ju jätte roligt, fler frågor tack?!;)


Ja mina vänner med dessa ord får jag säga Ciao och önska er en riktigt bra dag;)


Just det dagens fråga: Finns det vissa jobb som bara passar för män??


Puss

Z


Av Zanna - 12 mars 2009 19:04

"Reste sju av himlens änglar, ur en blod röd soluppgång"citat Lasse Stefanz;)

Det måste vara en helt underbar känsla att vara med om något så fint som att förmedla så mycket känslor till andra människor..

Nu vet jag att alla människor inte kan vara Lasse Stefanz, beroende men jag hoppas alla har något/någon som förmedlar så mycket som de gör till mig..Hmm ja jag kanske är lite knäpp men jag gillar att vara det..Jag är född sådan..


Jag fick ett besked som jag kanske pratade om igår om att jag verkligen ska få tillfälle att finnas där för någon annan..Jag finns alltid för min familj och mina vänner och det hoppas jag att ni vet men det här är något annat.. Jag hoppas bara att jag kommer att kunna finnas där på rätt sätt och hjälpa på rätt väg..


Jag fick en komplimang idag som var så olik alla jag har fått att jag blev helt ställd. Det var en vacker komplimang, ingen av de vanliga som bara talar om hur snygg en människa är utan en komplimang eller jag tror att det var en komplimang..Jag hade en skygghet som var speciell..Hmm hur tolkar man det?Vad är det??


Jag tror att komplimnager symboliserar människan som ger dem på ett väldigt bra sätt. Men det här var något ut över det vanliga, tål att funderas på måste jag säga...;)


Nu är det bestämt den 23 Mars är det sluta röka dagen! Då är det hej då till cigaretterna minsann..Jag började med sluta röka tabletterna idag..Kanske är det inbillning men det känns som om jag inte är lika röksugen längre..Men vad har zanna gjort idag jo hon har rökt ändå...Jätte bra jobbat..Jag har nog rökt idag bara för att det är vanan, har man bland annat inget att göra ja då röker man minsann... Jag undrar vad jag ska göra med alla pengar som jag kommer att spara på att inte röka..Förslag??


Mmm imorgon är det fredag, vilket som ni alla vet betyder borgen..;) Det ska bli skönt att få slita lite..Och det ska bli jätte roligt att stå innanför baren...


Hur kan man bli förvånad över att någon bryr sig? Det tycker jag är otroligt märkligt..Då kan man inte ha så många människor runt omkring sig som är värda att lägga så mycket energi på....Jag pratade med en vän igår som har varit med om något väldigt tråkigt och jag sa att jag fanns där för att jag brydde mig. Hon blev helt ställd och talade om att det var ingen som hade sagt det till henne förut what??


Ja bloggen idag blev ungefär lika hoppig som vanligt..Men det är så mycket som jag tänker på som jag vill prata om;) Kanske skulle jag skriva flera gånger om dagen...Så att det blir lite sammanhang..Eller då kanske ingen skulle läsa min blogg för att det blev för tråkigt....


Jag tänkte på en sak efter en discussion som jag hörde om man fick välja vilken fråga som helst att ställa till en person vilken fråga det skulle vara..Hmm min första tanke blev att det är ju bara att spela snurra flaskan..;) Men jag tror att det var på en lite seriösare nivå en så...

Så det får bli dagens fråga: Vilken fråga skulle ni vilja fråga mig??


Med det mina vänner säger jag Ciao!!


The one and only Z


Ps.Lyssna gärna på låten så kanske ni förstår vad jag menar;)

Av Zanna - 11 mars 2009 21:40

MMm jag är rätt nöjd med dagen som har varit faktiskt..Känns som om jag har fått otroligt mycket uträttat..och vet ni..Jag har fått ett ett kontor;) Minsann..Och en egen fotölj som folk kan sitta i ifall att det skulle vara så att någon som behöver mig;) Det kanske är jätte töntigt men det känns som en jätte stor grej...Mitt egna kontor minsann;) Dagen har bestått av jobb, data kunskap...Och jag klarade faktiskt den där upggiften som jag var helt nipprig för..Jag hoppas bara att den är rätt..Annars vet jag inte vad jag gör med datorn..Något vi alla ska lära oss är en sak...Det beror aldrig på handhavande fel....;)


Hmm kommer du ihåg mig än...Kommer du ihåg mig än...;) Jag säger bara dansbandskanalen.se. Gör ni det, kommer ni ihåg??

Om jag ska avslöja en sak av alla jag kommer ihåg. Jag kommer ihåg min absolut första kyss....Hmm det var romantiskt minsann..Jag var kanske 13 år eller nått...Var på Öland med min moster och hennes familj..Och sen var vi på stranden en dag och där såg jag honom.. Anders.. Ha ha jag kommer aldrig glömma det..Jag skulle nog vilja säga att det är sådana minnen som man kommer att bära med sig hela livet..Det är det som får en att le i de svåraste stunderna...


Just det jag var ju och tränade idag tillsammans med min PT..Han var precis lika fräch som jag absolut inte ville att han skulle vara.Men jag tyckte nästan synd om honom...Hur många gånger per dag drar han inte det där...;) Ha ha men nu är det beach 2009 som vi siktar på...


Just det..Till min vän i alla lägen..Ostbågen (Me Love you) En USA date är ju en sådan som man ser i alla collage filmer....;) Tänk om vi ändå kunde ha det så här..Fast fan då skulle vi vara tvungna att vara cheerleders hela bunten;) Ha ha ha..


Jag läste en blogg idag som berörde mig otroligt...En blogg om en årsdag för en förlorad pappa..Det fick mig att tänka på min pappa...Mm jag får tårar i ögonen när jag tänker på det..Min pappa, min älskade pappa..Han lever och mår bra...Men under de senaste åren har han växt, kan man säga så om sin pappa...Hmm jag vet nog inte hur jag ska förklara det annars...Min pappa är nog en av de stoltaste mäniskorna som jag någonsin har mött... Han är en stark man med sina principer och sin stolhet... Men även en stolt man lär sig..Han har börjat skriva sms...Hmmm min pappa liksom..För några år sedan skulle han aldrig ha gjort det....Mmm jag vill säga till min pappa jag är stolt över att vara din dotter!


Ibland så finns det så många känslor runt omkring så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. En del visar sorg, en del respekt, en del öppnar en del av sitt hjärta... Jag tror på och kommer alltid att göra det..I varje människas hjärta så finns det något speciellt som man ska ta vara på...


Mmm det blev känslosamt det här..Till denna blogg bifogar jag lite bilder..En på mig privat, en på mig på väg till jobbet och en som visar min fina skylt...


Dagens fråga kommer att bli: Vad är det som gör att man så lätt glömmer de som har betytt något?


Med det mina vänner såger jag

Ciao;) The one and only Z


OBS!! En liten efterlysning efter min "trogna läsare" vart har du tagit vägen?


Och ett tack till min vän roffis;) För att du är den du är;)

Av Zanna - 11 mars 2009 05:47

Godmorgon!

Vaknade faktiskt före klockan ringde idag vid kvart i fem..Jag var riktigt stolt över mig själv faktiskt;) Oh hade en så dålig dag igår..Kändes verkligen som att det inte var något som gick min väg..Men det känns bättre idag..Idag ska det bli en dag med positiva händelser;) Det ska bara hända bra saker idag;) Minsann..Usch klockan bara rusar i väg så här på morgon, borde egentligen ha fixat mig vid det här laget....

Men jag kände att jag hade viktigare saker för mig;)


Ja vad händer idag mina vänner, det blir att jobba som vanligt.. Sen ska jag hämta de sluta röka tabletterna som jag har fått utskrivna, sen till sats för att träna första gången..och nej jag får nog faktiskt villigt erkänna att jag har inte varit där en men idag så;) Jag verkligen bestämt mig nu ska här tränas..!!


Snart är det helg igen..skönt ska jobba på borgen på fredag;) Det ska bli roligt faktiskt det var ju ett tag sen jag gjorde det;)



Dagens fråga..När hade du din första date??

Aneldningen till att jag kom och tänka på det..Jag menar, har vi en första date som i USA, jag skulle vilja svara nej på den frågan..Vi bara träffas och äter lite middag kanske..Hmmm jag kanske är lite negativ nu men..Vi borde införa mer USA date!;)


Nej mina vänner nu måste jag rusa...;)

Vi hörs senare kanske..

The one and only.

Z

Bilden som följer detta inlägg är på min alldeles speciella vän!

Älskar och saknar dig otroligt mycket!

Av Zanna - 7 mars 2009 14:16

Mmm här hade man planerat att man skulle ta ett steg mot det nyare bättre livet, genom att börja dagen med en prommenad..Hmm det blev visst inte riktigt så..Mormor ringde och sa att de skulle komma med hembakta semlor och fika;) Så då blev det att städa lite i stället..Men jag får ta igen det imorgon ska ju på första body pump passet på sats då...Hmm och jag får fan inte skylla på något jag måste gå..


Är lite irreterad..Försökte damsuga precis men min jävla damsugare har gått sönder..Oh vad bra att det inte är ett dugg skitigt på golvet minsann:( Men men det är ju inte så mycket att göra åt även om man vill det...


Jag var för övrigt och schlager spanade igår..Ha ha inte för att jag hittade så mycket kändisar men ändå...Jag har nog aldrig varit så intresserad av kändisar men ändå det är ju lite kul..Men det var mycket folk ute..Det får mig att undra...Vad är det som gör att det är så speciellt med kändisar??

De är väll vanliga människor precis som du och jag eller??


Något annat jag tänkte på..Vad är egentligen attraktion?? Och vad leder attraktion till..hmm sex eller?? Jag menar man träffar någon som man blir attraherad av..Leder attraktion alltid till ett seuellt begär?? Ja det kan bli en komplicerad diskussion det här. Är man i ett förhållande så känner man ju attraktion för den människan..Och man känner en längtan efter att få röra vid den, längtan efter att man ska bli rörd...Och då får man ett sexuellt begär.... Ja alla dessa känslor...


Jag tittade på så ska det låta igår...Hmmm pensionärs varning..Men det var inte vem som helst som var med utan det var Ju Olle;) Han har en helt otrolig röst..Genom att sitta hemma i soffan och ta ett glas röd vin och lyssna på när han sjöng så fick det med mig att känna en sådan energi. Jag blev glad;) Mmm det är det jag säger..man ska ta vara på det där lilla som inte kostar något..Det är det lilla som kan göra en så lycklig...


Jag fick en fråga idag av en vän som just nu går igenom en rätt jobbig tid...Hon frågade mig vad är det som gör att man måste gå igenom allt det här? Varför måste livet vara så jobbigt..Jag tror att det är en helt omöjlig fråga att svara på..Man får gå igenom vissa svårigheter i livet och det gäller nog bara att man försöker att ta sig upp för backen och nå toppen..Det finns en mening med allt och att man får genomlida så mycket, har på ett eller annat sätt att göra med människors handlingar.. Genom att ta sig igenom svårigheterna i livet så blir man starkare, man får med sig något som ingen annan kan ge en människa..Ytterligare lite kunskap om livet!


Med det mina vänner så säger jag over and out!


Z


PS. Bilden som följer dagens inlägg är ingen skönhetsbild direkt. men den handlar om att man ska ta till vara på de tillfällen som gör en lycklig..På bilden har jag och abdullah bugg kurs. Hemma i köket en helt vanlig måndags kväll....

Av Zanna - 6 mars 2009 17:47

Ja mina vänner då var det fredag igen..Denna vecka har gått jätte jätte fort verkligen men men det är ju bara bra å andra sidan;)


Har varit på möte i Stockholm tisdag och onsdag så det kanske var det som gjorde att veckan gick så fort..Det var möte i två dagar med middag på kvällen och lite vin och alldeles för lite sömn men men;) Man lär sig rätt mycket om människor när man är borta sådär och visst kan man bli förvånad men det är väll kanske det som är bra när man lär känna nya människor;) Ingen människa är den andra lik..


Denna helg har jag faktiskt ingenting planerat det känns lite halvkonstigt faktiskt.. Men ändå skönt på något sett annars så brukar det ju alltid vara fullbokat hela helgerna..men nästa vecka ska jag jobba på borgen igen så då är allt tillbaka som vanligt igen;) Jag måste ju jaga kvällens kommentar;)


Det är ju schlager party här i Norpan nu..Kanske man skulle ge sig ut och leka schlager detektiv;) Vad tror ni om det?? Tror att det skulle passa mig faktiskt;)


Har funderat på en sak..När en människa mår dåligt och går på starka medeciner för att må bättre, men det blir inte bättre.. Jag undrar lite om det bara är tabletter som kan få en människa att må bättre..Krävs det inte att man försöker lite själv också...Jag tror inte att tabletter kan förändra en människas hela psykiska hälsa..Jag är kanske inte rätt människa att prata om detta för att jag har ju aldrig mått så dåligt själv... Men ändå..Jag tror att man kan finnas till hands för sina vänner och stötta dem genom livet och alla motgångar..Men man kan inte bära en annan människa genom livet man kan bara visa vägen...Kanske det låter elakt men jag känner så..Att bära en människa är inte att hjälpa...


Sitter här och slappar med en öl och bara njuter faktiskt.. Lyssnar samtidigt på lugna favoriter..( ja ostbågen, jag kan faktiskt lyssna på annat än dansbands kanalen;)hmmm det är rätt många som ringer in och önskar lite låtar och hälsar något till någon hjärte vän..det får mig att fundera på vad är det egentligen som är den perfeka kärlekshälsningen...??

Det får nog bli dagens fråga mina vänner vad är den perfekta kärleks förklaringen??


Hmmm ja du Stoffe... Vad är ett förhållande? det var en lurig fråga... För mig är ett förhållande..Två människor som älskar varndra väljer att spendera sitt liv eller delar av sitt liv med varandra..Man visar varandra respekt, tillit, man ler tillsammans, njuter tillsammans och känner trygghet i varandra..Listan kan nog göras hur lång som helst skulle jag tro.. Men jag antar att man har ett slags förhållande till alla i sin närhet det behöver inte vara ett kärleksförhållande...

En själsfrände...Ja du det är någon som förstår varför man gör saker som ingen annan förstår..Som känner det jag känner och hör mina tankar....

Eller vad är en själsfrände??


Kanske kan man beskriva gränslösvänskap som i det här meddelandet jag fick en gång:

I mina ögon kommer du alltid att vara min prinsessa och i dina öron kommer du alltid att höra att jag älskar dig. Och i mina händer kommer jag alltid att ha dig som bästa vän och ALDRIG släppa taget om dig....


Nej mina vänner det börjar bli dags att slå en pling till mammi..

I denna blogg bifogar jag en bild av mig och min bästa Abdullah..

Jag måste börja ta lite nyare kort..


CIAO!


The one and only


 

Av Zanna - 3 mars 2009 06:49

MMm ett förhållande utan sex eller ett med otroligt dåligt sex??


Mmm en discussion jag hörde här om dagen fick mig att tänka på detta och där med frågan...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards