Zannaa

Alla inlägg under juni 2011

Av Zanna - 12 juni 2011 12:22

Oh vad det är skönt att det är söndag..Har gjort ett par arbetstimmar denna vecka så det känns skönt att ha en dag att vila upp sig på hemma..Dock så finns det ju alltid massa med saker att göra här hemma..Så jag tänkte ägna de närmsta timmarna åt att fixa lite här hemma innanm det är dags för en promenad med toffi...


Jobbade på Harrys igår, shit vad det var mycket att göra, i vissa lägen så kände man sig otillräcklig..Men vi alla gjorde vårat bästa för att det skulle gå så snabbt som möjligt;) Mycket bra gäng att jobba med, stormtrivs..


Oh jag skulle vilja ha mitt betyg i kurserna idag minsann, men det är bara att vänta..

Nästa vecka så drar jag igång med teori pluggandet för nu ska det minsann tas ett körkort så det så;)

Under nästa vecka så har jag en del att göra, Ingen ide att stressa upp sig bara att ta en dag i taget. På söndag så är det krogbrännboll...Det ska kul att vara med i år det var ett par år sen som jag var med så jag ser fram emot det..Jag ska ta med mig kameran så att jag kan skicka med några bilder här på bloggen...


Tills vi hörs igen.


Z

Av Zanna - 10 juni 2011 13:13

Äntligen hemma efter att ha suttit och skrivit prov mellan klockan 9-12...Känner mig grymt duktig måste jag säga.. Det var länge sen som jag skrev prov det var ju nästan så att man hade glömt bort hur man gjorde..Svårt att säga hur det gick men det kändes helt okej. Jag kunde inte ha gjort mer i alla fall...Det var frågor som var mer utformade som case så det var inte riktigt som jag hade trott. Kul att när man kommer upptäcker att man fortfarande inte har lämnat in allt man ska. Har fortfrande en inlämingsuppgift kvar i ett av ämnena. Så istället för att bara njuta av dagen får jag ge mig på ytterligare en uppgift..Det känns..hmmm..SÅDÄR! Men men det är bara att köra på.. När jag har hämnat toffi efter fyra, då ska jag i alla fall ta mig en väl förtjänt vila och sova några timmar..Ikväll ska jag jobba på Harrys..Just nu så känns det inte så jätte lockande men det kommer att bli kul när jag väl är där;) Jag trivs verkligen bra att jobba där i baren;)


Det slog mig just att mitt nästa prov som jag kommer att göra är teori provet;) Yeii..Om allt går som det ska kommer jag att kunna köra bil i september..Det känns helt overkligt..;) Men men först ska det övningsköras och allt det där..På måndag börjar teori pluggandet..

Men nu den sista inlämningsuppgiften...


Vi syns kanske på Harrys ikväll..


Se ya


Z

Av Zanna - 9 juni 2011 11:31

Hmmm shhhiiittttt! Det var ju hur länge sen som helst som jag skrev ett prov..Jag är nervös minsann..Känner mig stressad men kan liksom inte koncentrera mig på att plugga.. Men jag hoppas att det kommer att gå bra ändå...Det måste gå vägen...;) Japp det kommer att bli bra...Positivt tänkade minsann;)Kom på mig själv med att sitta och dag drömma precis..Vart var jag?? Dansbandsfestivalen i Malung..;) Jag har alltid tänkt att jag någon gång ska åka dit men det har liksom aldrig blivit av, jag kanske borde ta tag i det och faktiskt åka...;) Jag är sugen på att bugga, det var så länge sen..Måste kolla upp vart man åker och dansar nu på sommaren tror jag;) Förslag? Någon som är sugen på att göra mig sällskap??Snart är det midsommar, det är så mysigt;) Jag tycker att midsommar är en fin tid på året, med många traditioner..Även om jag inte äter sill, men det måste man inte;)Jag längtar mer till midsommar nu än vad jag gjort något tidigare år..Det börjar ju närma sig, att svaret från skolan kommer...Z

Av Zanna - 8 juni 2011 18:38

Nu sitter jag här på min balkong är så sjukt stolt över mig själv;) Yeiii, jag har klarat min första körlektion;) Men jag var bra nervös och gjorde många nybörjar misstag som jag inte brukar göra men det släppte lite mot slutet..Grymt skönt att ha någon som säger till vad man måste öva mer på..Inte för att jag har några som helst klagomål på min handledare men nu kan vi öva på ett annat sätt;) Jätte nöjd med min körlärare är jag också:) Så nu har jag och min körlärare satt upp målet att jag ska försöka ha mitt körkort i september så det känns jätte bra,,,;)


Jag var bara tvungen att berätta det;) Nu måste jag plugga minsann..

Ce ya;)


Z

Av Zanna - 7 juni 2011 19:11

         


Börjar med lite bilder från min lilla födelsedags fest i lördags..Shit vad barnen blir bra på kort minsann;) Så jätte söta...Sen en bild på den lilla prinsessan i klänningen som jag köpte..Det verkade som att den gick hem i alla fall;) Hon var så fin i den;) Sen köpte jag mig en ny klänning när jag var och hälsade på Magdis som jag blev helt kär i;) Vi speed shoppade innan tåget skulle gå, även att vi inte hade behövt det egentligen..För att tåget stod still i Eskisltuna i över en timma för att det var en solkurva på mellan Flen och Katrineholm..Men men vi fick ju lite mer tid tillsammans i alla fall;)

Det var så otroligt roligt att träffa Magdis igen, oh som jag har saknat henne..Och vi hade en jätte mysig kväll tillsammans..med massa vin och bara en massa skitsnack;)


Tiden springer bara iväg som sagt, jag hinner inte med känns det som men jag har kul under tiden;)

På fredag så är det slutprov i kurserna som jag har gått..Grymt spänd inför hur det kommer att kännas..Antingen så kommer jag att få blackout eller så kommer det att gå rätt okej;)

Och imorgon smäller det, Z första körlektion minsann...Jag är nervös och håller tummarna för att jag inte ska göra bort mig...Men det ska bli kul...;) Jag hoppas verkligen att jag ska kunna ta det där himla körkortet innan sommaren är slut men vi får väl se vad som händer;)


Med det mina vänner Ciao


Z


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards