Zannaa

Alla inlägg under juli 2011

Av Zanna - 13 juli 2011 08:47

Har så mycket energi idag att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen;) Känner mig lycklig;)

Jag längtar efter att få dansa, det var så länge sen nu kanske inte ens kommer ihåg hur man gör men det löser sig nog;)  


Ja mina vänner, det känns som om dagarna bara springer iväg och att tiden går jätte snabbt. Nu är jag inne på den sista perioden av min anställning på SJ. Efter denna vecka så är det bara tre veckor kvar. Det känns lite konstigt. För samtidigt som det känns väldigt långt borta så närmar det sig ju med storm steg. Jag bävar inför den sista fredagen som jag kommer att vara här på jobbet. Det känns som om det kommer att vara en dag fylld med massa känslor.


Imorgon har jag dubbel lektion på körskolan, det ska bli spännande. Jag har bara kört enkla lektioner förut. Tiden går ju jätte snabbt när man kör bil, men det är väl för att det är så roligt antar jag;) I augusti kommer jag att köra två stycken dubbel lektioner i veckan så förhoppningsvis kommer jag kunna boka en uppkörning i September;) Jag kan knappt tro att det är sant;)


När jag väl har tagit mitt körkort så är nästa projekt att börja träna med toffi. Rallylydnad ska vi träna minsann;) Det passar toffi och sen är det jätte kul;)


Nej nu har jag svamlat färdigt dax att ta tag i dagen;)


Ciao!

Z


PS Ni som kan beger till Strand hotell och se NO TJAFS;) Det skulle jag göra om jag inte var fast med allt jobb:(



Av Zanna - 7 juli 2011 14:13

Bry dig inte om vad kritikerna tycker och säger. Ingen har någonsin rest en staty till minnet av en kritiker.

Av Zanna - 6 juli 2011 09:16

Jag förstår inte riktigt hur det går ihop när man har en ledig dag och sen har man massa att göra.. Fast jag måste säga att alla mina lediga dagar ser ut så..;) Men jag kör på så kanske jag har lite tid över idag att bara sätta mig och läsa boken jag har börjat på..Beställde en ny bok härom dagen "Livet de Luxe", jag vill verkligen börja läsa den nu..;) De andra böckerna var ju så bra och man ville bara läsa fortsättningen och nu kommer den minsann;)


När jag var på stan igår så köpte jag en ny gi bok. Boken handlade om ett fyra veckors program plus att det var en inköpslista för varje vecka, tyckte att det verkade kanon bra. Så det ska jag börja med i slutet av denna månad, vem vet det kanske finns hopp för mig och mitt sunda liv också;) Som jag sa så ska jag komma igång med träningen nästa vecka. Och sen i september så börjar buggen igen. Jag vet att det är rätt långt kvar men jag längtar redan..;)


Hade körlektion igår, hmm vi övade på att parkera. Ja vad ska jag säga det är inte jätte enkelt. Börja fundera över om det är jag som är trög som aldrig lär mig eller vad som är problemet. Men men det ska gå;) Jag har ju en konon bra körlärare som jag trivs jätte bra med så det ska nog gå bra det här;)


Ja mina vänner ha en bra dag;)


Ciao

Z

Av Zanna - 5 juli 2011 10:09

Skönt att ha en ledig dag så här mitt i veckan minsann.Just nu är jag hundvakt och min lilla prinsessa Fancy. Men det är inte så svårt hon och toffi ligger och sover på varsin sida av mig...Vi ska snart ta en promenad och sen blir det att starta dagen minsann. Jag ska både till tandläkaren (blää) och till körskolan idag. Hoppas på att jag inte ska vara lika nervös idag som jag har varit de andra gångerna. Men det kan jag inte lova minsann;)


Oh jag fick en bild av Magdis igår, där hon hade hittat en No Tjafs affish på sin resa genom Sverige;) Jag saknar henne så mycket minsann..Och det skulle vara så sjukt kul att se No Tjafs;)


Tackar Roffis för en kanon trevlig kväll igår;)


Ja mina vänner livet är inte alltid lätt att leva, men å andra sidan så tror jag inte att det skulle vara så roligt om allt gick lätt..Ibland så ställs man inför svåra val, och ibland så är det inte alls lätt att ta ett beslut. Och sen har vi de här valen där hjärtat säger en sak och huvudet ett annat. Man vill något så mycket men man vet att man inte borde göra det. Ja det är svåra saker det där, men men bara att kämpa på;)


Ha en bra dag mina vänner.


Ciao

Z


Av Zanna - 4 juli 2011 14:51

Hallå var tog sommarvärmen vägen?? Hörde ryktas om att den skulle komma tillbaka i slutet av veckan. Så jag håller tummarna för det minsann, känner på mig att jag inte är ensam om det.

Det händer mycket nu, det är nog både på gott och ont skulle jag vilja säga. Om det bara skulle hända positiva saker hela tiden så skulle ingen vara gladare en jag. Det känns som om så fort man har lyckats att reda ut ett problem så kommer det något nytt.. Sen är det här med att det finns så många som mår dåligt runt omkring, och tyvärr hur gärna man än vill så kan man inte hjälpa alla...Men jag mår ändå dåligt över att inte kunna hjälpa till, även om jag vet att jag måste fokusera på mig själv ibland också.


Jag håller på att planera för att börrja skolan. Tiden går fort och det måste lösa sig med lite jobb och träning och sådant. Men jag håller tummarna för att det ska ordna upp sig.


Något som jag har funderat på är just det här konstiga fenomenet att en person kan påverka en annan så pass mycket att det kanske bara pirrar i magen. Jag tycker att sådant är häftigt och mysygit minsann;)


Oh jag har så mycket energi idag, jag längatar efter att dansa minsann. Jag hoppas att det blir av snart. Idag har jag till och med varit så duktig att jag har bokat in träningspass inför nästa vecka.. men jag saknar Sats Afro på schemat varför är det borttaget?? Mutter mutter...

Nej mina vänner


Ciao


Z



Av Zanna - 1 juli 2011 08:54

Ja jag måste säga att vissa dagar är bättre en andra..Idag är en dag när man bara vill dra något gammalt över sig.. Men jag hoppas att den känslan ska gå över...

Något som jag har lärt mig är att man måste tillåta sig själv att må dåligt..Det är inget fel med det! Så det så...


Sen så finns det små saker som kan göra en glad på bara några minuter..Sådant gillar vi;)

Min trogne läsare är tilbaka minsann, välkommen tillbaka;) Jag har saknat dig..Och har inte gett upp hoppet än för att få reda på vem du är;)


Och så lite musik




Ciao


Z

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards