Zannaa

Alla inlägg under september 2011

Av Zanna - 20 september 2011 17:45

Oj oj mitt huvud känns som havregryns gröt måste jag säga..Jag har varit på kontoret och arbetat med siffror hela dagen och nu sitter jag här och tragglar med företags ekonomin..Börjar fundera på hur mycket mer som går in i mitt huvud om jag ska vara ärlig..Men ett litet tag till ska jag nog orka kämpa på.. Det skulle vara skönt om man lyckades med att klara dessa prov som man har framför sig så att man slipper skriva om dem..Jag måste börja plugga på körkortsteorin igen nästa vecka..Jahopp det är lite mycket nu kan man säga..


Hade dansträning igår.. Det var så roligt..Dansade en halvtimma med min danspartner inför uppvisningen..Det är så roligt och jag lär mig så mycket...


Nej dags att återgå till pluggandet..


Ciao!


Z

Av Zanna - 18 september 2011 16:36

Oh så skönt att det är söndag måste jag säga;) Jag känner mig lycklig och nöjde med livet men shit vad jag är sliten..Skulle bara vilja tända massa ljus och krypa ner i sängen men men..Jag har ju tvätt tid.. Hur spännande är inte det?

Fan vad jag  hatar att tvätta, det kan ju faktiskt omöjligt vara något som är tråkigare än det...


Snart börjar en ny vecka med massxa plugg som står på schemat... Jag har prov på torsdag, har lite ångest inför det men jag antar att det bara är att göra sitt bästa.. Imorgon är det bugg träning inför lördagens dansuppvisning.. Det ska bli så roligt..Jag hoppas att ni kommer att tittar på lördag på Arbetesmusseem...

Sen är jag ledig på lördagskvällen..Så skönt, vet inte riktigt vad som händer men det känns lite som om man kan ta det som det kommer..Kanske åker jag till Cupolen och dansar det skulle vara roligt..


Nej dags att ta itu med tvätten...


Ha en skön söndag..


Z

Av Zanna - 17 september 2011 05:18

Äntligen hemma efter en väldigt lång dag..Ungefär vid den här tiden igår så gick jag upp..men för alla som oroar sig så har jag varit hemma och sovit några timmar emellan...;) det har varit några tuffa dagar..Jag jobbade på Harrys igår och sen var jag på kontoret idag och jobbade. Men jag ljuger om jag  inte erkänner att jag var rätt trött. Efter lunch så kändes alla siffror som de bara var en enda stor klump men det redde ut sig det också..;)


Kvällen på Harrys började väldigt lungt och fortsatte sedan därefter..det var inte alls mycket att göra..Nästan så man börjar att undra vart allt folk har tagit vägen...

Men sen så kom två som gjorde min kväll.....Två killar som var sugna på att dricka drinkar, och de utmande mig verkligen. ..Jag fick kämpa för att levera, men det var sjukt kul..Jag måste nog läsa på lite i fall att de kommer fler gånger...Vilket jag hoppas..

Jag måste också rikta ett extra tack till dessa killar..Det är sådan som ni som har fått mig att stanna i branschen i tio år och kommer förmodligen att stanna ytterligare ett tag tack vare er...;)


Z

Av Zanna - 15 september 2011 10:55

Fan vad jag hatar att försova mig..Det är verkligen det värsta som finns..vaknade fem över halv åtta i morse..Skolan börjar klockan åtta och voffi skulle ha varit på dagis klockan sju..Så det blev lite stressigt kan man säga..Men nu har jag varit i skolan och voffi är på dagis..Så nu ska jag väl fortsätta min dag, på något sätt.. Känner mig lite halv mörbultad. Men jag har satt på kaffe och ställt in mig på att begrava mig i böckerna. Jag har prov i företagsekonomi på torsdag och sen på måndagen efter så kommer det ett prov i organisation och ledarskap så jag har en del att göra kan man säga.. Idag ska jag plugga, gå på möte och sen avsluta dagen med ett bar pass på Harrys..Imorgon är det jobb hela dagen först på kontoret och sen på Harrys... Så det finns en del att göra de närmsta tiden...


Det slår mig hur mycket man säger utan att säga hela sannaingen. Ibland så kan det säkert vara bättre att inte säga sanningen helt och hållet men jag tror ändå på att det är bättre att säga som det. Allt blir så mycket lättare då och man slipper alla missförstånd..Men vad vet jag det kanske är jag som är konstig;) Det skulle inte vara första gången i så fall...


Undrar om jag kommer att reda ut allt det här med skola,jobb, körkort och allt vad som mer finns i mitt liv just nu..Men jag ska göra mitt bästa man kan inte göra så mycket mer;)


Snart är det kulturnatt, och då är det bugg uppvisning..Jag hoppas att ni kommer och tittar på oss på arbetses museeum mellan klockab 14-16.


Ha en bra dag


Ciao


Z

Av Zanna - 14 september 2011 16:42


 

  Fick en fråga om jag inte kunde lägga upp film snuttarna från bugg uppvisningen på bloggen, så nu hoppas jag att det fungerar;)


Z

Av Zanna - 14 september 2011 09:18

Usch vissa dagar är faktiskt bättre en andra..Jag trodde att jag var 100 % tillbaka men vissa dagar känns det inte alls bra. Idag är en sådan dag när jag bara skulle vilja dra täcket över huvudet och bara sova bort hela dagen utan att behöva tänka på något...


Just nu känns det som om jag tänker på allt på en och samma gång, tankarna bara snurrar runt i huvudet och jag vet varken ut eller in. jag försöker fundera över om det är vissa händelser som får den här känslan att komma tillbaka men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det skulle vara. Den enda förklaringe jag kan komma på är att det helt enkelt blir för mycket. och ja jag kanske ska sluta ta på mig så mycket men det är svårt...


En del roliga saker händer denna veckan så jag försöker att se fram emot dem..


Jahopp, skönt att skriva av sig lite..Dags att fortsätta med fortsätta med dagen;)


Ciao!


Z

Av Zanna - 12 september 2011 07:46

Jahopp så var det måndag igen. Denna måndag är första dagen som jag har min första hel dag i skolan. Har en viss känsla av att jag kommer att vara rätt trött när dagen är slut. Jag hoppas att jag ska orka ta mig upp till buggen ikväll;) Helgen spenderade jag innanför baren på borgen, Lasse Stefanz stod på scenen:) de var lika bra som vanligt. Lördagen Skulle jag ha jobbat på harrys men jag blev ledig;) Det var så skönt att bara vara.Det slår mig att människor har väldigt lätt för att bilda sin egna uppfattning om saker och ting. Av allt som händer så finns det alltid flera sidor av en och samma sakCiaoZ

Av Zanna - 8 september 2011 17:04

Bilden ovan: Toffi på väg ifrån dagis. Tittar ni nere till höger ser ni ytterligare en liten nos. Nosen tillhör toffis bästa kompis som är sen 6 månaders dobberman valp som heter Sture. Från och med denna dagen så åker de alltid tillsammans.

 

Bilden ovan: Finaste tofii och våran allas lilla prinsessa Fancy.

 

Bilden ovan: Oj det var ju  visst jag;)


Så mina vänner det var lite bilder som jag hittade. Man ångrar att man inte tar fler bilder som man kan lägga upp. Tyvärr så kommer jag alltid och tänka på det efteråt när jag kommer hem och sätter mig framför datorn..

Har haft en fullspäckad sddag med skolan, körskolan och möte. Nu väntar snkart dansträning. det ska bli spännande, jag har aldrig varit med och dansat i ens så liten grupp förut så det ser jag fram emot. Det ska bli skönt att tänka på något annat en plugg för en stund. Jag hoppas att dagen imorgon kommer att bidra med något positivt och sen att kvällen tillsammäns med Lasse Stefanz och Borgen gänget kommer att bli kanon.


Min lilla kusin har fyllt år denna vecka..Och han som inte ens är så liten längre..Han fyllde 20 pr..Grattis påski..;) 20 år tiden går li0te  för fort måste jag säga..Om han är 20 så betyder det att jag är...Hmmm ja just det, vi struntar i det;)


Med det mina vänner


Ciao


Z

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Skapa flashcards