Zannaa

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

Lyoness...

Av Zanna - 19 oktober 2011 08:06

Vill du tjäna extra pengar? Gå in på www.lyoness.se och kolla läget..

Sen hör du av dig till mig så bokar vi in ett möte så får du veta mer...


Missa inte den här chansen;)


Z

 
 
Ingen bild

Puman

26 oktober 2011 19:26

Zannanana!! nu måste du berätta för mig va de här handlar om juh!! :P

Zanna

27 oktober 2011 16:40

Det ska jag absolut göra puman..;) Vi tar det när vi ses;)

 
Ingen bild

M

7 november 2011 20:50

hej!
Har googlat lite om lyoness och kom in på din sida, har bara några frågor till dig...
Jag ska själv gå med, fick veta det av en kompis, men alla som man själv försöker att ta med 'r så skeptiska att hitta 4 medlemmar är inte det lättaste, svårt att övertyga personer...
alla sägeer när vi ser att det börjar rulla in pengar på ditt konto då gå vi med, lite svårt när man inte har sina 4...
Har du några tips?
Mvh/ M

Zanna

8 november 2011 10:28

Hej!

Vad roligt att du också hair tänkt att gå med i lyoness. Jag har själv precis gått med och är inte uppe i mina fyra än. Men jag känner igen det du berättar väldigt väl, har själv mött samma saker. Mitt tips är att ta hjälp av den som har tagit med dig. De har ofta mycket mer kunskap. Och sen rekommenderar jag dem som jag prtar med att följa med på möten och inte vara rädda för att ställa frågor.

Lycka Till och hör gärna av dig igen om det är så att du vill bolla..

Zanna

 
Ingen bild

YellowRatBastard

25 november 2011 09:20

Lyoness är samma sak som det som tidigare kallades pyramidspel, som numera är olagligt. Istället kallas det för MLM men bygger fortfarande på samma princip. Några få i toppen tjänar stora pengar på massan under, som bara förlorar pengar. Läs gärna på http://www.mlm-thetruth.com och/eller https://www.flashback.org/t1574199 och bilda er en uppfattning innan ni hoppar på detta, vilket jag starkt rekommenderar att ni inte gör...

 
Ingen bild

M

6 december 2011 13:34

Hej igen...
Ville bara se hur det har gått för dig? Är du uppe i dina 4?
Jag gick med igår och än så länge har jag bara en....men det kommer nog flera, hoppas jag!
Vill bara höra hur det går för dig?
/M

Zanna

18 december 2011 00:58

Grattis;) För mig går det inte så bra...

 
Ingen bild

888

19 december 2011 02:04

Zanna.
Tips. Ly är inte ett MLM företag. Det är TÜV och ISO certifierat. Några av världens största företag är anslutna, och allt handlar om pengar tillbaka vid varje köp. För företagens del handlar det om mer kunder, lojala kunder. Marknadsföringen är 100% effektiv då kostnaden (rabatten) uppstår efter att köp verkligen är gjort. Vår uppgift är att se till att bli många som handlar. Det är gratis att bli medlem. Det är även gratis att ansluta sitt företag. Ju fler vi blir- ju mer kunder till anslutna företag. Mer rabatter. Kort och gott.

Zanna

19 december 2011 19:06

Tack så mycket för tipset! Det ska jag tänka på;)

 
Ingen bild

Matilda

19 december 2011 18:54

Hej! Måste bara fråga vilken karriärnivå du ligger i och hur länge du varit medlem?

Zanna

19 december 2011 19:08

Hej! Jag ligger bara på den första nnivån, och jag har nog varit medlem sen i September skulle jag tro... Är du medlem i Lyoness?? Jag tror verkligen på detta. Mitt största problem är att jag inte riktigt har haft tiden som skulle behövas för att sätta mig in i allt ordentligt. Jag har otroligt kunniga människor runt omkring mig, och det är jag tacksam för...

 
Nicole

Nicole

15 januari 2012 20:18

Vad kul att se att du är med i Lyoness. Jag är också en utav de som faktiskt tror på det. Jag kan förstå att folk är skeptiska - alla tror ju att det är samma sak som ett pyramidspel och det är just precis dessa människor som tyvärr också skriver om det här på nätet. Dvs när folk googlar etc så läser de om pyramidspel trots att vare sig den som skrivit eller googlat har den minsta aning om hur Lyoness är uppbyggt.
Jag och killen har helt enkelt kommit fram till att det inte är någon idé att försöka ÖVERTALA människor som inte vill ge det en chans - även fast man vill för man vill ju hjälpa både dom och sig själv. Istället får man försöka övertyga dom och hitta rätt folk - och framför allt använda sig av de som har större kunskaper om Lyoness än en själv. Har också upptäckt att det oftast är lättare att få vänner att ge Lyoness en chans om man själv inte pratar med dom när man ska förklara hur Lyoness funkar, utan att man har med sig en vän (kanske den som rekommenderade dig från början) som vet mer och som inte har en direkt relation till den man vill prata med. Det har funkat betydligt bättre för oss :)

http://nicolesoraya.wordpress.com

Zanna

16 januari 2012 10:30

Hallå där! vad roligt att ni har hittat en koncept som fungerar för er.Jag tror verkligen på lyoness och att har man bara tiden att lägga ner så tror jag att man kan tjäna mycket pengar..Tyvärr så kände jag att jag inte hade den tiden och sålde min del... Det kändes som ett rätt beslut att göra för stunden och kanske kommer jag att gå med igen i framtiden..Jag önskar er lycka till i eran framtida karriär inom lyoness;)

 
Nicole

Nicole

25 januari 2012 13:21

Ja, jag förstår vad du menar med tidsbristen. Jag kan själv uppleva att jag inte riktigt har tid att verkligen sätta mig in i allt så snabbt som jag vill, men jag är lyckligt lottad med vänner och pojkvän som jobbar stenhårt med att starta upp sina business. En av mina vänner har redan kommit upp i Karriärsnivå 2 nu, har 5 direkta och börjar kunna se en väsentlig skillnad i sin ekonomi, vilket är superkul. Själv har jag precis fått in min första direkta (gick med i december) och tror absolut på att man kan lyckas bara man vill. Har man tur och lite fantasi behöver man inte leta så länge efter folk som man tror :)

Fick i lördags veta att Memira (Nordens största företag för ögonlaserbehandlingar etc) har gått med som partner och blir aktuellt att handla hos om några veckor - grymt!

http://nicolesoraya.wordpress.com

 
Ingen bild

M

8 februari 2012 13:44

Hej!
Vad tråkigt att du sålde din del....visste inte att man kunde göra det....blev lite nyfiken hur det går till och när man säljer sin del får man pengarna tillbaka som man satsade?

Zanna

8 februari 2012 17:51

Hej!

Jag kände att jag inte hade den tiden att lägga ner som kanske behövdes och kände att jag tog rätt beslut. Jag sålde min del privat, och vi gjorde en överlåtelse. Så Jag fick inte alla pengar tillbaka men en stor del..

Z

 
Ingen bild

Jimmy

19 mars 2012 17:42

Hej Zanna

Hur gick ni tillväga när du sålde din del? Jag sitter ungefär själv i samma sits som du gjorde.

Mvh Jimmy

Zanna

20 mars 2012 14:58

Hallå där jimmy!!

jag fick hjälp av min vän Linda.
Men om jag inte minns fel så beställde hon en överlåtelse blankett från lyos huvudkontor. Och sen kände jag en kille som tog över min plats.
Han tyckte att det var bra, han hoppade ju lite högre upp på listan.

Lycka Till

Z

 
Ingen bild

Apu

17 april 2012 19:56

Hej!
För den som har funderingar om Lyoness vill jag tipsa om https://www.flashback.org/t1574199 där det finns mycket matnyttig information. Om du har ont om tid rekommenderar jag dig att gå direkt på de sista sidorna. Där framgår svart på vitt att de stora företag som påstås vara samarbetspartners till Lyoness inte alls är det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zanna - 13 oktober 2018 16:43

Oj vad det var länge sen. Var inne på skoj för att se om mitt användarnamn fortfarande fanns.. Och det gjorde det :) Fler år senare.. ...

Av Zanna - 27 september 2016 18:58

Det var länge sedan jag var inne här, trodde faktiskt aldrig att jag skulle logga in i igen. Mycket har hänt sedan sist och väldigt ont gör det. Anledningen till att jag är idag är helt och hållet mitt fel. Att tycka synd om sig själv gör ingen nytt...

Av Zanna - 9 mars 2016 14:12

Nu var det så där länge sen igen. Egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva. Igår fick jag reda på att jag inte kommer få förlängt på grund av att jag har varit borta så mycket, sjukskriven. Jag tycker det är orättvist och blev väldigt besviken...

Av Zanna - 28 februari 2016 08:40

Av Zanna - 20 januari 2016 14:26

Oj det var länge sen. Saknar att skriva av mig men det blir liksom inte av. 2016 är här och man sätter upp massa med mål, för att sen inse att man kanske inte har klarat av hälften av dem. Jag har i alla fall bestämt mig för att detta år är mitt år...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards