Zannaa

Alla inlägg under oktober 2011

Av Zanna - 12 oktober 2011 16:51

Usch vad det här inte är en bra vecka..Eller månad eller ja jag vet inte..Är inne i sådan sjuk svacka att jag inte riktigt vet vart jag ska börja.. Jag som trodde att jag var på benen igen och allt bara skulle gå bra nu men just nu känns det inte så..

Jag har ingen motivation till att göra något och det känns bara som allt jag blir så fel..Jag vill säga en sak men så blir det någon helt annan..Sen sitter man här och funderar på vad som egentligen hände..Vad menade personen??

Oh jag undrar varför allt inte bara kan bli bra och jag kan få slå upp ögonen och känna att jag njuter av livet...

Kanske är det någon som tänker att det är dags för mig att rycka upp mig och att det kan ju inte vara så svårt att bara leva livet..?! Jag måste säga att jag tycker det är jätte svårt..Jag försöker verkligen ta tag i mig själv..Men varför vill inte hela jag följa med..Hmm ja det kan göra vem som helst bitter...


Om jag ska prata om något roligt som händer så ska jag utöka min pippis familj på lördag..Då kommer det en liten pippis kille som behöver lite nytt sällskap..Vi får se vad mina två säger när det kommer in en ny kille efter så lång tid...


Z

Av Zanna - 10 oktober 2011 05:52

Vill ni också tjäna extra pengar....??

Gå in och titta lite på www.lyoness.net.

Hör av er så fixar jag ett informations möte!

Av Zanna - 9 oktober 2011 16:30

Ibland är det svårt att hänga med i allt som händer i livet..Man försöker leva varje dag på det absolut bästa sättet men det är inte alltid så lätt..Och ibland är det faktiskt väldigt lätt;)

Man hör varje dag om alla hemska saker som händer runt omkring än och det är väldigt lätt att man ibland tar livet för givet. Man kanske inte alltid ska göra det..För man vet aldrig vad som händer..I stället för att ta livet för givet så kanske man ska börja leva det här och nu... Kanske är det så att många redan gör det..Men ska jag gå in i mig själv så lever jag nog inte varje dag som jag skulle vilja göra. Jag har så mycket att vara lycklig och tacksam över..Jag har mina underbara vänner, min familj, världens bästa toffi och jag har jobb...Ibland glömmer jag bort att vara tacksam över det jag har..Och väldigt ofta glömmöer jag bort att tala om för alla dem som betyder något för mig hur mycket de faktiskt gör det..Så det är något jag faktiskt ska bli bättre på..


Vill ni veta något roligt..Idag på jobbet fick jag frågan om jag skulle kunna tänka mig att fortsätta jobba där ett tag till om det skulle bli aktuellt..Chefen sa också att de var nöjda med mig och att jag verkade hungrig..Oh jag blev så glad!!


Med det mina vänner


Ciao


Z

Av Zanna - 6 oktober 2011 11:15

Jahopp...Då har man varit i skolan och haft lite företagsekonomi...Vilken kanon lärare vi har! Bästa läraren måste jag säga.. Han gör verkligen hela kursen!


Tvättmaskinen, diskmaskinen är igång..Och nu ska jag hinna med att skicka in en inlämningsuppgift och plugga lite annat smått och gott innan det är dags att fixa lunch. Sen ska jag nog vila mig lite innan det är dags att hämta toffi och sen bege mig till Harrys för att jobba lite 112:an! det är tur att man slipper fundera över vad man ska göra om dagarna..;)


Imorgon är det jobb på dagen och sen har jag en ledig fredags kväll minsann..det ska bli skönt..Hem till puman på kvällen och sen blir det Borgen coh Elisas..Syns vi??;)


Ja mina vänner ha en bra dag...


Ciao Z

Av Zanna - 5 oktober 2011 06:14

God morgon där ute....


Tidigt är det och en lång dag har jag framför mig men det händer en del roliga saker idag..Jag ska ut och köra lite ikväll det känns bra..Måste ju börja ta tag i körningen igen nu..Det är ju snart dags att sättas på prov igen..Jag hoppas verkligen för mitt självförtroendes skull att det går bättre denna gång..


Usch det har varit en jobbig period nu ett tag men jag hoppas att jag ska kunna vända det från och med nu;) Det finns mycket att jobba på, och jag ska ta en sak i taget...


Schemat denna vecka..( I fall att ni letar efter mig;)


Torsdag: Skola+ Jobb på Harrys

Fredag: Jobb på kontoret+ Dans till Elisas på Borgen

Lördag: Plugg + Jobb på mharrys.

Söndag: Plugg


Nej dags att göra sig iordning...


Ps


Hört i baren:

- Om den här drinken är lika god som den ser ut så lovar jag dig att du blir gravid på första försöket!

 

  

 

Ha en bra dag mina vänner!

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards