Zannaa

Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Mmm en dag på jobbet.

Av Zanna - 26 januari 2009 11:34

Har en rätt lugn dag på jobbet idag så jag tänkte passa på att blogga lite emellan arbetsuppgifterna..

Mm nu är måndagen här igen. Jag kommer inte ha några som helst problem med att fylla denna veckas timmar känns det som..Men jag är nog inne i en liten depp period nu känns det som..ingentings känns roligt, har verkligen ingen lust att göra någonting..Men jag tror att det bara handlar om att man måste ta sig över det höga berget så ska nog allting bli som vanligt igen...


Har funderat på en sak..Hur vet man om en person lyssnar och tar in det man säger, verkligen försöker att förstå. Och inte bara låter det gå in genom det ena örat och ut genom det andra..Jag kan uppleva det väldigt svårt ibland att säga precis vad jag känner. Samlar nog gärna mina känslor i en liten burk och sluter burken med ett lock. Men sen ibland så tar jag tag i det jag känner och försöker att tala om det. Men för att det ska vara någon mening med det så krävs det ju kanske att den man pratar med lyssnar.


Jag vill verkligen bara att allt ska bli bra.....


Mmm nu till kanske lite roligare saker...Som sagt på fredag är det dags..På med cowboy hatten och sen ska det serveras drinkar så att det bara sjunger om det..Och jag lovar att en bild kommer att medfölja inlägget..


Med det mina vänner säger jag


MMm författarinna minsann;) Kanske det kan bli min nya karriär vad vet jag;) Det kanske skulle vara något;)

See ya


Z

 
 
Christopher

Christopher

26 januari 2009 17:38

Har varit lite dålig på att sätta fotspår när jag tittar in, har också "avnjutit" en liten period där livet är fullt av en tjock grå dimma. Problemet med livet är att just ingenting blir som vanligt, har börjat betvivla att vanligt är ett existerande begrepp.
Det finns inget "Status Quo", livet, alla dess påverkande delar är i ständig förändring. Även jag som individ är i ständig förändring, även om jag personligen själv undrar ibland.
Jag är inte den jag var och kommer heller aldrig att bli det, och det stör mig lite, att inte ha en trygghet att kunna falla tillbaka när allt rasar omkring en.
Upplever att jag bara hela tiden får skaka på mig, och börja bygga nytt, på den nya grund, som raset gav mig att bygga på.

Burken du nämner känner jag igen, jag kunde göra så förr. Min burk är dock inte längre tät, och jag lyckas allt mer sällan hålla känslorna instängda tills jag kan / vill, har tid att ta hand om dem.

Jag ser fram emot våren och långa promenader, släppa tungsinnet och bara vara i stunden. Skulle gärna ha en vovve jag med, men det går inte, vill inte behöva lämna en familjemedlem på dagis i en månad medan jag jobbar. Och dessutom blir det ju varannan månad, och det håller inte.

Man får sysselsätta sig med annat, jag försöker vara lite kreativ och fotografera, blir inte så mycket än, har som sagt varit å gått i dimma lite väl länge nu, men det ger sig snart !

Jättekramar !

http://sm5wyg.blogspot.com

 
Ingen bild

Trogen läsare

26 januari 2009 22:59

Blir bara en kortis ikväll och det är om dels det där med att man inte kan vara på topp varje dag. Så är det bara och det är faktiskt inget "fult eller dåligt" med det. Tvärtom! Det är bara bra att kunna erkänna det inför sig själv och andra. Den som inte gör det ljuger.
Sen det där med att veta om andra verkligen lyssnar. Den är svår! Många "lyssnar" bara för att de är nyfikna och de minns egentligen inte ett skit av vad man pratat om. Sådana typer genomskådar man rätt snart tycker jag. Man kan testa dem lite och fråga lite vad de tycker och hur DE tycker man ska tackla ett problem. Är de verkligt seriösa och bryr sig ser och framför allt hör man det ganska omgående på svaret. Likaså märker man om de är seriöst intresserade på frågorna de ställer. Om de bara är nyfikna är frågorna mer av "allmän och sensationskaraktär". Är de seriösa är frågorna mera på djupet.
Jag har lärt mig att inte öppna upp mig hur som helst.
Spara detaljerna om ditt liv till sådana som du känner är VERKLIGT intresserade och VERKLIGEN bryr sig om dig!

Kom ihåg: Du är BÄST! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zanna - 13 oktober 2018 16:43

Oj vad det var länge sen. Var inne på skoj för att se om mitt användarnamn fortfarande fanns.. Och det gjorde det :) Fler år senare.. ...

Av Zanna - 27 september 2016 18:58

Det var länge sedan jag var inne här, trodde faktiskt aldrig att jag skulle logga in i igen. Mycket har hänt sedan sist och väldigt ont gör det. Anledningen till att jag är idag är helt och hållet mitt fel. Att tycka synd om sig själv gör ingen nytt...

Av Zanna - 9 mars 2016 14:12

Nu var det så där länge sen igen. Egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva. Igår fick jag reda på att jag inte kommer få förlängt på grund av att jag har varit borta så mycket, sjukskriven. Jag tycker det är orättvist och blev väldigt besviken...

Av Zanna - 28 februari 2016 08:40

Av Zanna - 20 januari 2016 14:26

Oj det var länge sen. Saknar att skriva av mig men det blir liksom inte av. 2016 är här och man sätter upp massa med mål, för att sen inse att man kanske inte har klarat av hälften av dem. Jag har i alla fall bestämt mig för att detta år är mitt år...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards