Zannaa

Alla inlägg under januari 2009

Av Zanna - 27 januari 2009 20:01

Till mitt hjärta Stoffe;) tack för att du alltid delar med dig av dina tankar;) Och för att du alltid får mig att får mig att få ett leende på läpparna med dina smyg komplimanger..Saknar dig vännen;)


Till min Ostbåge;) Min alldeles speciella ostbåge;) Me love you..och glöm inte...Att jag alltid finns här för dig och att vi ska gå många promenader i framtiden;)


Till min Roffa;)...Ditt skratt får mig att känna mig levande;)


Min lilla party cropier pingla...Tack för att du är den du är..


Min egna präst;) Du har alltid att finnas i mitt hjärta och du är min vän för livet..


Min Magdis. Mi corazon..Mi vida..Saknar dig...Love you


Min egna sminkös;) Saknar dig och är så stolt över dig....


Till min egna Dali... Dali du ger mig visioner i livet;) Glöm aldrig att cidern möglar..


Min nallebjörn;) Kram...


Min egna vakt..Du är bäst gumman;)


Och sen en liten hälsning till min trogna läsare..tack för alla dina klockrena kommetarer och vettiga tankar;) Önskar jag kunde läsa din blogg..


Min egna pp...;) Var det rätt... Tack för att du för finns..


Hmm hoppas att jag inte glömt någon nu.. Men jag ville egentligen bara säga Tack för att ni finns i mitt liv;) Inga ord räcker till för att beskriva´...


The one and only


Zorro

Av Zanna - 27 januari 2009 05:12

Mmm som sagt Godmorgon!!


Läste två jätte fina kommentarer precis, och då bara kände jag att jag var tvungen att skriva lite. Mmm tack för de fina orden..

Jag tror faktiskt att man som människa alltid är inne i någon slags förändrings process..Det gäller nog bara att hitta rätt sätt att tackla det och det är nog inte världens lättaste...

Mm sitter här nu med mitt alldeles för starka kaffe och försöker vakna.;) Hur kommer det sig att man alltid gör för starkt kaffe såhär på morgonen det är ju faktiskt inte så att man vaknar snabbar för det..Mmm minsann man får bara ont i magen..Men va fan kaffe måste man ha;)

Mmm känner att jag har lite för mycket att göra idag men men det ska nog gå bra..Ibland önskar jag att jag kunna dela mig i två...Jag ska börja min dag med att åka lite medåkning med en av tjejerna på jobbet. Upp till Stockholm och sen hem igen..Är ensam på kontoret idag så det blir väll livat värre. Mmm usch kan jag känna mig så ensam vad gäller detta nya jobb ibland.. Det ska ju förhoppningsvis bli bättre men men man vet ju aldrig...


Jag har sagt det förut men jag säger det igen jag längtar verkligen tills på fredag det ska bli såå otroligt roligt;) Mm cowboy hatt och Lasse Stefanz minsann..Får väll sluta prata om det annars tröttnar ni väll på mig;)


Vi måste nog ställa oss en morgonens fråga så att vi har något att fundera på under dagen..

Är alla människor rädda för att bli sårade??

Jag vet mitt svar i alla fall..jag är alltid rädd för att bli sårad.. vet inte riktigt varför kanske för att jag har åkt på några nitar under min ungdom;) Så jag tror nog att jag skyddar mig lite väl mycket..


Med de orden mina vänner så säger jag


See ya


Zanna "kaffebönan" Andersson;)

Av Zanna - 26 januari 2009 11:34

Har en rätt lugn dag på jobbet idag så jag tänkte passa på att blogga lite emellan arbetsuppgifterna..

Mm nu är måndagen här igen. Jag kommer inte ha några som helst problem med att fylla denna veckas timmar känns det som..Men jag är nog inne i en liten depp period nu känns det som..ingentings känns roligt, har verkligen ingen lust att göra någonting..Men jag tror att det bara handlar om att man måste ta sig över det höga berget så ska nog allting bli som vanligt igen...


Har funderat på en sak..Hur vet man om en person lyssnar och tar in det man säger, verkligen försöker att förstå. Och inte bara låter det gå in genom det ena örat och ut genom det andra..Jag kan uppleva det väldigt svårt ibland att säga precis vad jag känner. Samlar nog gärna mina känslor i en liten burk och sluter burken med ett lock. Men sen ibland så tar jag tag i det jag känner och försöker att tala om det. Men för att det ska vara någon mening med det så krävs det ju kanske att den man pratar med lyssnar.


Jag vill verkligen bara att allt ska bli bra.....


Mmm nu till kanske lite roligare saker...Som sagt på fredag är det dags..På med cowboy hatten och sen ska det serveras drinkar så att det bara sjunger om det..Och jag lovar att en bild kommer att medfölja inlägget..


Med det mina vänner säger jag


MMm författarinna minsann;) Kanske det kan bli min nya karriär vad vet jag;) Det kanske skulle vara något;)

See ya


Z

Av Zanna - 24 januari 2009 03:18

Ha ha nyss hemkommen ifrån en kväll innanför baren på borgen..Jag har en låt rad som har fastnat och jag blir inte va med den..la la la om du vill ha mig kom och ta mig som jag är;) Det är ju egentligen helt rätt, jag menar man blir kär i en person för att den är som den är men sen är det ju många som vill försöka ändra på en..Hmm jag tror minsann att det aldrig kommer att gå att ändra på mig..Jag kommer alltid att vara som jag är;) Inte för att jag vet om det är bra eller dåligt men men;)


Oh vad jag älskar att stå innanför baren..Mmm jag känner mig levande och det är så roligt..Jag saknar verkligen att stå där varje helg..men sen ska tilläggas att människorna som står utanför baren kommer aldrig att förändras;) Jag skulle nog vilja säga att alla människo typer finns representerade där, den blyge, den flirtige, den ensamma, den svikna, den kära..Ja ni fattar säkert vad jag menar..Sen har vi den typen som jag bara älskar.... en typen som tror att han/hon (oftast en han faktiskt) är bästa kompis med bartendern.. Jag har en sådan nu..Jag vet inte antingen hänger han jämnt på borgen eller så lyckas jag bara träffa in de gångerna som han är där.. Jag träffade på han första gången när jag jobbade när Lasse Stefanz spelade.. För att beskriva honom är han en typisk 18 och en dag kille;)

I alla fall vid mitt första möte med honom så stod han och härja som fan i baren..Han hade ju stått i över två timmar och väntat..hmmm eller?!;)

Och sen när jag väl bestämmer mig för att ta hans beställning så frågar han mig


- Vet du vem jag är?

 mmmm mongo

- Nej jag vet inte vem du är..Skulle jag veta det?

- Ja det är klart att du ska veta..Du ska servera mig först..

mmmm välkommen till den riktiga världen lill killen...

-Eh okej, vad vill du ha att dricka??

-Men vet du inte vem jag är.

Nej har jag sagt..vem är du då??

-Jag är faktiskt Olle Jönssons brorson..

-Eh yeah right;) Olle Jönsson är då för er som inte vet det, sångaren i Lasse Stefanz..

Jag tror så här att om han var det så skulle han inte bete sig hur som  helst..

I alla fall han var där idag..ohh en vacker dag säger jag bara;)


Men sen träffar man ju också helt underbara människor också.. Ett exempel är herrn som kommer fram med sin fru..Hon beställer en öl..han funderar lite och sen håller han för hennes öron och beställer en orgasm;) Ha ha hur ballt är inte det. En man i 50 års åldern som dricker orgasm..ja det var nog kvällens upplevelse...


Jag hade en stammis en gång som alltid spenderade sina kvällar i baren för att prata med mig.Under de lugna kvällarna så hann man ju pratat med varandra rätt mycket. Och sen en dag så kom han med förlovningsringar och frågade mig om vi skulle gifta oss...Hmm  jag gav honom till svar att jag var jätte smickrad men försökte få honom att förstå att jag var en Zanna i baren och en annan Zanna när jag var privat..Jag har funderat rätt många gånger på hur han egentligen tänkte innan han gick dit den kvällen..Konstigt..Jag menar vem skulle fria till någon som man bara har sett jobba?? Eller är jag elak nu kanske?

Men jag anser faktiskt att man inte lär känna någon på det sättet.

Eller..ja det får nog bli dagens fråga..När är man säker på att man vill spendera resten av sitt liv med någon??


Mmm nu till lite roligare saker..

Vi har länge pratat om att köpa hund...eller jag rättare sagt..óch nu har jag hittat den..en av bandmedlemmarna i Lase Stefanz har en kennel..Labradorer.. Där ska jag köpa min hund minsann..En Lasse Stefanz hund..vem vet han kanske till och med kan få sin egen cowboy hatt;)


Med det mina vänner säger jag Godnatt eller godmorgon..


Tills nästa gång See ya


Z

Av Zanna - 18 januari 2009 11:57

Ja då var söndagen här..Och det är nog tur det för jag hade nog inte pallat en kväll av festande till.. Den här helgen kan man sammanfatta med tre ord tror jag:

Fest

Tjejer

Vin, hmmm massa vin.


Jag har ju som sagt varit på två tjejfester denna helg så jag får säga Tack tjejer för två jätte trevliga kvällar. Mm status på baksmällan får jag nog säga är rätt stabil;) Kroppen är väll i chock eller nått..

Mmm tjejerna drog med mig till palace igår..oj jag har nog inte varit där på över ett år eller mer...

Mm till och med personalen frågade vart jag hade tagit vägen..Hmm vad betyder det..Har man kanske varit där för mycket förut då om man blir saknad av personalen. Tål att tänkas på faktiskt;)

Jag kom i alla fall fram till att jag har blivit på tok för gammal;)

Men men jag är glad ändå.

Träffade på en gammal bekant igår som fick mig att fundera lite på, så lite som behövs för att en människa ska förändra sig totalt..

Personen ifråga har gått och blivit lite kändis..Fick med en låt i melodifestivalen och så vidare. Igår var personen på palace för en spelning, och såg ja vad ska jag säga helt annorlunda ut..han hade sminkat sig.. Och såg faktiskt helt förstörd ut.Usch det var inget roligt att se..

Så ja jag undrar nog lite varför måste man bli en annan människa bara för att man blir kändis? Duger man inte som man är eller vad är det frågan om??


Efter tjejfesterna denna helg så skulle jag nog kunna ägna en hel dag åt att bara sex blogga tror jag;)Bilden som följer nedan, ifrån tjejfesten igår med tillhörande sex party;) Så är det någon som blir sugen på lille harry är det bara att säga till;) ha ha ha inte visste jag att de skulle ha ett namn också..


Ja vad har vi lärt oss av denna helg...


Stör inte grannarna när du har fest utan lämna ett meddelande på deras dörr nu när de har satt upp ett block;) ( det var en intern grej)


Nej jag får nog säga att det jag kommer att minnas mest från denna helg är nog att mina kompisar tycker att jag är pryd.. Va fan jag?;) Vad är det frågan om, jag kan visst säga snuskiga saker..hmmm pryd minsann;)


Hur är man egentligen när man är pryd liksom?? Det får helt enkelt bli dagens fråga;)


Ja vad står på scehmat i veckan..Ja det är mest jobb faktiskt, och på fredag ska jag jobba på borgen det ska bli kul!


nej nu får jag nog sluta svambla och ta tag i det här..


Med dessa ord mina vänner säger jag


SEEEE YAAA


Z


Av Zanna - 17 januari 2009 15:02

Ohh jag är så bakfull idag så att jag bara vill dö..

Usch vad jobbigt det är..men man får väll inte klaga antar jag men jag tycker lite synd om mig själv faktiskt..

Tjejkvällen igår var toppen, TACK tjejer för en kanon kväll..

Oh vilka ämnen man pratar om när man sitter där. Man pratar verkligen om allt mellan himmel och jord.

Ha ha ha ha vi spelade snurra flaskan och sanning eller konsekvens...

Den bästa under kvällen var nog konsekvensen där en av pinglorna fick gå ut på balkongen och skrika;


- JAG ÄR EN BJÖRN!


Oj jag skrattade så att jag fick ont i magen!


Det blev en kort blogg idag..

Egentligen ville jag bara tacka min trognaste läsare som läser och kommenterar . Tack så jätte mycket för det verkligen det betyder jätte mycket. Du får gärna presentera dig om du vill;)


Med det säger jag


SEE Ya


Z

Av Zanna - 16 januari 2009 17:09

Hmmm 429 spänn!!! 429 spänn!!!


Ja det var det jag betalade för att få min  bok till min data kurs som jag nu ska plugga..Tycker för övrigt att det är sjukt dyrt men men som någon sa det kostar att ligga på topp;)


Mmmm snart är det bara två veckor kvar tills cowboy hatten åker fram;) Mm den 30:e kommer de nämligen, Lasse Stefanz och ska spela på borgen. det ska bli helt sjukt kul att få jobba då..Där trivs jag i min bar;) Hmm känner mig nästan lite barnslig när jag tänker på det där barnsliga leendet jag brukar få när jag tar på mig hatten;) Mmm minsann;)


Idag har jag inte gjort mycket vettigt mer än att jag satt i pyjamas fram till två..Mmm kan nog inte komma ihåg när jag gjorde det sist men det var skönt..


Det är snart dags att göra sig iordning för kvällen.

På scehmat för kvällen står det TJEJFEST!!

Det ska bli jätte roligt att träffa tjejerna ikväll..Men jag var duktig tjej jag köpte bara en flaska vin inte en bag in box som jag köpte sist...Ha ha ha jag och Roffan drack rödvin för hela slanten sist..Närsta dag fick vi reda på att vi tömt hela boxen på två pers..mmm skaplig huvudvärk hade man dagen efter i alla fall...


Hmm vad har jag funderat på under dagen... Hur viktigt är det att man är sexig? Vill man vara sexig eller vacker eller kanske båda? Vilken av grejorna väger tygnst. Ja det är nog upp till var och en antar jag.. Men det tål ändå att funderas på..


Något annat jag har funderat på.. Kan man älska någon på avstånd? Jag hörde en låt som hanlade om det idag..Kan ni gissa vilken?;) Jag menar avståndet behöver ju inte vara antalet mil utan avståndet kan ju vara något helt annat... Jag menar tänk om man har varit gift eller bara tillsammans med någon i många många år. Då tror jag verkligen att man älskar den eller jag hoppas i alla fall att det är så;) Men sen kanske man älskar någon mer..Kanske älskar man en person sen tidigt i livet som man av någon anledning inte kunde vara med eller vad vet jag..det får mig helt osökt att komma in på frågan kan man älska två stycken samtdigt...


Det händer väldigt mycket runt omkring mig så det känns som om jag är extra känslomässig just nu eller vad vet jag kanske jag är sån..


Pratade med mormor precis och vet ni..den 31 januari har min mormor och morfar varit gifta i 50 år... Så häftigt!


Ja nu ska jag väll sluta svamla..

Men vi hörs säkert imorgon;)


Puss


Z

Av Zanna - 15 januari 2009 16:32

Äntligen hemma efter några dagar i Stockholm..

Jag har varit uppe för att testa den nya versionen av handdatorn..Ja vad ska man säga det blir bara bättre och bättre;) Har spenderat mina dagar i ett litet konferansrum med allt från 5-12 personer. Där har vi suttit med våra laptops och våra handdatorer och svurit en del och skrattat massor;)

Så många data snubbar som jag har träffat under dessa dagar har jag nog aldrig träffat förut.. En sak är i alla fall säker de pratar bara i data termer..

Mmm träffade min favorit data snubbe också..YOU go Gustav;)


Man hinner fundera så mycket när man spenderar sina kvällar på ett hotell rum så mycket ensam tid alltså.. Men men nu är jag hemma igen;)

Det finns ingen bättre plats än hemma;)


En fundering jag har haft den senaste tiden, litar man på alla man träffar?? Eller litar man inte alls?

Personligen har jag jätte svårt att lita på människor. Talar helst inte om alldeles för mycket om mig själv. Det svåratste jag vet är att lita på människor när det handlar om känslor. Det kan vara allt ifrån att någon säger, Zanna jag älskar dig till vilken fin tröja du har. Jag vet liksom inte riktigt varför jag inte litar på dem som säger det utan jag gör det helt enkelt inte. Jag tror hela tiden att de bara säger så för att vara snälla. Men jag menar hur mänga människor skulle säga att de älskar någon bara för att vara snäll?!


Mmm jag vet inte, är det för lätt att säga jag älskar dig?

För mig så betyder de orden otroligt mycket. Det är ingenting man bara säger till någon för att man ska eller för att man tycker att det är bra.

För mig betyder jag älskar dig, jag ger dig hela min själ....

Jag tycker att om man säger jag älskar dig bara för att beskriva sina känslor så bör man tänka sig för. Alltså visst är att älska någon en känlsa också men ändå.

Så ja dagens fråga får nog bli, kan man säga jag älskar dig bara för att man inte kan sätta ord på det man känner?


Mm det var dagens svamlade;)

I helgen så väntar två tjejfester så det kommer bli mycket tjejigt snack denna helg.


På dagens bild ser ni mig och min alldeles speciella Magdis...

Tills nästa gång mina vänner...


Z

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards