Zannaa

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Efter träningen!!

Av Zanna - 14 mars 2009 13:54

Weii jag var och tränade;) Men jag vet inte jag..Jag trivs inte så bra på gymmet, känner mig bara dum när jag ser alla andra som kan och vet hur de ska göra och där går jag med mitt lilla papper och rynkar på pannan..Hmm måste göra något åt det..Det värsta är nog att man knappt vågar fråga..Varför ska det vara så svårt att fråga? Jag menar man har ju folk som jobbar på ett ställe för att man ska kunna fråga men frågar man..Nej.... Hmm dum Zanna dum;)


Kom just på världens briljantaste ide.Kanske skulle göra mig en kariär som bar blogg drottning? Mm det tål att tänkas på..Oh vad gött, åka runt i olika barer och jobba för att sedan komma hemma och skriva om kvällens händelser kanske skulle vara något;)


Jag undrar vem är du min trogne läsare;) Har funderat en del på det kanske är du någon jag känner vem vet??;)


I alla fall på tal om vart man ska gifta sig..Jag skulle vilja säga att om man älskar en annan människa av hela sitt hjärta så spelar det ingen roll vart man gifter sig utan det är känslan av att få vara varandras för evigt;) Men jag är nog kanske en romantiker.Jag skulle så gärna gifta mig i kyrkan, få gå där ner för gången i min vackra vita klänning..Så jag får nog säga kyrkan;)


Oh vad gäller om det finns jobb som passar bara män så får jag nog säga att jag tycker nog med risk för att låta lite feminiskt nu att alla borde få än ärlig chans på alla jobb..Men något som får mig att tänka lite annorlunda är nog när vi börjar att prata om styrka då kanske..Eller nej jag står för det jag tycker att alla borde få en chans att jobba med vad de vill..och sen är det ju upp till bevis om man klarar det eller inte. 


Vad är det absolut dummaste jag har gjort?? Ha ha hur kommer det sig att man symboliserar dummaste med pinsamt och galet?;)

Då är det faktiskt bara en händelse som ploppar upp, nu vet jag inte om det är så här frågan riktar sig men jag drar den ändå... Ha ha ha fattar inte att jag tänker berätta det här... Men det var efter en 30 års fest klockan var väll halv fem på morgon och det hade varit alldeles för mycket alkoholhaltiga drycker inblandade..Så kommer några tappra själar på den briljanta iden på hur man avslutar den perfekta festen..Man näckar är klart;) I den absolut äckligaste skön jag vet men vad fan;) Så alla näckar förutom lilla jag som behåller trosorna på..... Att komma i vara inga bekymmer...Men sen kom vi till den lilla detajen att man skulle ta sig upp också,...Och det är nu mina vänner nickar tillsammans och konstaterar ja hon är fan pryd...För jag vågade inte gå upp..Någon kunde se mig ju..Jag tror att det krävdes rätt mycket övertalning och över en timmas simmande innan jag tog mig upp..Ha ha ja det är nog det som jag tänker på..;)Det är nog något som jag aldrig mer kommer att göra om jag blir ju till och med generad när jag tänker på det..Usch det var pinsamt..

 Ja då var det sagt;)


Vad är det dummaste ni har gjort?? jag väntar med spänning på era inlägg;)


Med det mina vänner måste jag nog säga Ciao;)


Z

 
 
Ingen bild

Trogen läsare

20 mars 2009 11:26

Ojoj så rätt du har i den där känslan på gymet. Jag vill fan inte fråga nån utan klara mig själv! Inser ju varje gång hur korkat det är att inte ta steget och fråga nån som verkligen kan! Varför lär man sig aldrig?
Tycker verkligen du ska göra slag i saken och bli barbloggdrottning! Vilken succé det skulle bli! Jag lovar dig!
Nyfiken på vem jag är? :D Lite va? Okej du vet vem jag är och jag vet vem du är. Ännu mera nyfiken nu va?
Vi är överens om det där med att det inte ska finnas jobb som bara män kan ha! Som jag skrev sist - varför skulle det vara så?
Sen det där med kyrkan - nja där är vi inte överens. Fast det beror nog mest på att jag inte är särskilt kyrksam av mig. Fast du har rätt i att det är väldigt vackert med en brud i vitt och en brudgum i fina kläder. Klass på det!
Sen det där med frågan som jag själv ställde d.v.s vad är det dummaste jag gjort... Oooopps nu inser jag vad dum jag var som ställde den. Visste ju att den (frågan alltså) skulle komma tillbaka som en bumerang!
Jag har ju gjort så mycket dumt. Ska jag vara tråkig eller rolig?
Det tråkiga alternativet: jag har varit dum nog att låta en person (tjej) utnyttja mig. När det har passat henne ska jag finnas där och hjälpa till med allt möjligt. Sen kan det gå lång tid och hon hör inte av sig alls förrän det passar henne själv igen. Vem vill ha såna människor omkring sig. Inte jag i alla fall. Som tur är har jag fattat det (och fått hjälp av andra att inse det)till slut!
Den roliga varianten - beträttar jag nästa gång! :P
Tycker din "dummaste" grej var lite småsöt faktiskt! Förstår precis hur du kände det där när du låg och simmade! Haha det var kul!
Mera såna berättelser tack!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zanna - 13 oktober 2018 16:43

Oj vad det var länge sen. Var inne på skoj för att se om mitt användarnamn fortfarande fanns.. Och det gjorde det :) Fler år senare.. ...

Av Zanna - 27 september 2016 18:58

Det var länge sedan jag var inne här, trodde faktiskt aldrig att jag skulle logga in i igen. Mycket har hänt sedan sist och väldigt ont gör det. Anledningen till att jag är idag är helt och hållet mitt fel. Att tycka synd om sig själv gör ingen nytt...

Av Zanna - 9 mars 2016 14:12

Nu var det så där länge sen igen. Egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva. Igår fick jag reda på att jag inte kommer få förlängt på grund av att jag har varit borta så mycket, sjukskriven. Jag tycker det är orättvist och blev väldigt besviken...

Av Zanna - 28 februari 2016 08:40

Av Zanna - 20 januari 2016 14:26

Oj det var länge sen. Saknar att skriva av mig men det blir liksom inte av. 2016 är här och man sätter upp massa med mål, för att sen inse att man kanske inte har klarat av hälften av dem. Jag har i alla fall bestämt mig för att detta år är mitt år...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Skapa flashcards