Zannaa

Alla inlägg under juli 2010

Av Zanna - 22 juli 2010 19:56

Ja vad ska man säga dagarna går sakta men säkert framåt mot semestern, men än är det många veckor kvar innan det är dags. Det börjar att kännas nu man är liksom inte så där jätte taggad...Eller för att vara ärlig jag har ingen lust att gå till jobbet överhuvudtaget när jag vaknar men man måste ju...


Jag hade en helt underbar helg på Öland, för er som undrar;) Och för er som inte undrar så kommer jag att berätta endå;) Vi körde ner på lördags morgonen och det regnade hela vägen men det gjorde inget för att vi var ju på väg till Borgholm och No Tjafs...;) För övrigt så körde faktiskt jag fram och tillbka..Måste erkänna att jag var fan livrädd när jag körde över Ölands bron..Det är ju så högt..Men annars tror jag att jag klarade mig precis som en nybörjare ska göra..Hoppas på att kunna börja om med att försöka gå en teori kurs i Oktober..;) Men för att återgå..Vi såg No tjafs under after beachen och night beachen och det var precis som jag kommer ihåg, helt underbart;) No Tjafs Äger!

Och vet ni, de kom ihåg mig..efter så många år och de kommer ihåg mig...Mitt under spelningen också,jag fick en t-shirt;) Jag vet inte ens om jag ska erkänna det här men jag blev så glad och chockad att jag faktiskt började att gråta..Sen var det svårt att sluta!!;)

Har ni inte sett dem, se dem..;)

Återigen så blev jag påmind om att man måste värdesätta de saker som gör en lycklig i livet, vad det än är..Gör det;)


Hmm vad händer i framtiden? Vad vet jag till hösten? Hmm frågorna bara byggs på hög känns det som..Jag hoppas att jag kommer att komma in på skolan, jag vill träna med voffi. Vi börjar för övrigt våran första privat träning på onsdag, det ska bli jätte spännande..


Jag kommer att finnas bakom bardisken på Borgen om ni skulle vilja ha tag i mig på fredag kvällarna;)


Ja mer än så känns det inte som om jag vet, och det tycker jag inte om...Minsann..


Dagens fråga: Vad gör du när det som du trodde skulle finnas för evigt inte finns längre??


Med det mina vänner


Ciao


Z       

Av Zanna - 10 juli 2010 10:29

Just nu kan det ju inte bli bättre, njuter av en underbar kopp kaffe, Lasse Stefanz strömmar ur högtalarna..Ja ibland är livet helt underbart;)

Även att det är en ledig dag så har man ju alltid massor att göra hemma känner jag. Men det får ta den tiden det tar..Längtar efter semester minsann..Funderar lite på vart vi ska åka..Jag är sugen på grekland eller Spanien;) Eller egentligen vart som helst där det finns värme,fint vatten och en sandstrand går bra;)

Förslag??


Usch veckorna bara flyger i väg känns det som...Man hinner inte med innan det är söndag igen. Men men det betyder ju att det går fort till semestern..


Nästa helg så bär det av till underbara Borgholm och Strand hotell..Det ska bli så underbart..Har längtat efter den helgen i ett halv år nu.


Funderar lite över varför människor väljer att såra varandra istället för att bara vara ärliga. Varför berättar man inte bara vad man känner och vad det är man funderar på, då har man ju faktiskt chans att försöka lösa det. Nej istället säger, gör man elaka saker mot varandra för att få en reaktion..Hur fungerar det egentligen??

Vad betyder " jag älskar dig" i dessa situationer?

Hur kan man då tro på kärleken?


Ha en bra dag


Ciao


Z

Av Zanna - 7 juli 2010 09:28

Människor misslyckas i livet, inte därför att de inte får göra vad de vill utan därför att de inte vill göra vad de måste.

Av Zanna - 4 juli 2010 11:25

En helt underbar söndag, solen skiner och det är varmt..

Jag skulle helst vilja ligga på en strand någonstans och bara gotta mig..Men det blir att åka lite tåg istället, ska jobba upp till stockholm och sen åka pass hem så det är inte jätte avancerat.Och sen är det måndag igen...;)

Var ute en sväng igår, shit vad folk. Man tänker inte på det på samma sätt när man jobbar som när man är en i mängden själv.

Det stora frågan är, blir alla bara yngre som går ut på krogen eller är det jag som blir äldre?? Kände mig gammal som gatan igår:(

Men jag är glad för det..;)


Det var ju rätt svårt att hitta någonstans att sitta på uteserveringen om man säger så. Efter ett tag så hittade vi alla fall ett bord, då är det några killar som frågar om de får sätta sig. Självklart får de göra det snälla som vi är;) Men sen börjar den ena av dem att tjafsa om att vi har snott stolar från dem och gud vet vad hank sa. Mongo...Det mest komiska kommer sen när jag har varit på toaletten och det då sitter en kille på min stol. Jag ber honom att flytta på sig..Och vet ni vad mongot säger?!

- Du, du har faktiskt varit borta i mer än 25 minter och då går stolen över till någon annan...

VA? Jävla pucko..

Jo men det var kvällens händelse...;) Vissa människor har väldigt stora bekymmer här i livet.


Dagens fråga: Är det okej att säga vad som helst till en människa för att sedan skylla på att man var full??


Vad har veckan att erbjuda då? Hmm för första gången på väldigt länge har jag faktiskt en blank kalender innan veckan har börjat..Yeiii;) Jag kommer nog att fylla den endå men det är ju en bra start i alla fall..Nja jag hade tänkt att träna lite i veckan, plugga teori, bada med voffi ja det finns saker att göra minsann...


SMS, är det en bra eller dålig funktion egentligen? Jag är en sådan person som ni som känner mig kanske vet;) Jag skickar hellre sms än att prata i telefon. Jag tycker att det är enklare. På något sätt så känns det som man kan gömma sig bakom smset på något sätt..Man blir mycket modigare, förstår ni vad jag menar? Men på det hela taget så är det ju faktiskt så att sms är inget bra egentligen. Man kan så lätt missuppfatta vad den andre har skrivit så kan allt bli väldigt tokigt.


Men för många är det väldigt lätt att bara skicka iväg ett sms och sen ska det vara okej. Ingen förklaring, svaret på frågan blir alltid: Men jag skickade faktiskt ett sms.


CIao!


Z

Av Zanna - 3 juli 2010 14:55

Hej hopp i sommarvärmen...


Önskar att jag hade min laptop nu så att jag kunde sitta ute på balkongen och skriva istället..Men men nu har jag inte den så då får jag sitta inne stället...;) Vilket väder vi har fått, helt underbart..hoppas verkligen att det hänger i hela sommaren och fram tills min semester vecka 34...Oh vad det är långt dit när man ser det svart på vitt...Hoppas på att ha massor att göra framöver så att tiden kommer att gå fort...


Om exakt två veckor vid den här tiden så är jag nere i Borgholm på Strand Hotells uteservering och väntar på att Sveriges bästa Cover band No Tjafs ska gå på scenen..Det ska bli så sjukt kul att se dem igen...Öland har en speciell plats i mitt hjärta.. En av de finaste platserna jag vet alla gånger...


Jahopp undra vad man ska hitta på idag då...Borde städa men jag känner inte för det idag, jag gör ju det varje dag annars så jag har bestämt att idag är det slippa städa dagen..Jag har i alla fall varit lite duktig idag, vaknade halv åtta..Satte mig och njöt en några koppar kaffe och tidningen. Sen tog jag och Voffis en lång promenad..Vi var inte tillbaka försen efter tre timmar..Skönt var det om än lite varmt...;)


Funderar lite på vad jag ska göra om jag inte kommer in på utbildningen som jag har sökt..Hur det än blir så måste jag ju fortsätta jobba..Skulle vilja prova att göra något nytt, inte för att jag vantrivs som det är just nu men jag vill ha lite nya utmaningar..Hmm ja det är väl så alla tänker..Kanske man får tänka om helt enkelt. Göra något utanför jobbet, börja knyppla eller ja vad som helst..Eller nja inte knyppla kanske har nog inte tålamod för att göra det..Kanske jag skulle ta och lära mig att dansa salsa..Mm kanske det..;)

På något sätt så har jag redan börjat att planera för att jag ska komma in på utbildningen...Vet redan hur jag ska lägga upp jobbet för att få tillräckligt med tid till voffis och studierna..Ja ni vet allt det där..Men så åker man säkert på värsta kallduchen..Men men inget att gräma sig över nu..Får ju inte svar försen i augusti i alla fall..Hur mycket jag än ältar det...


När någon är arg på en utan att man vet vad man har gjort är bland det värsta jag vet. Man känner sig liten och skyldig och kan inte försvara sig eller förklara sig..Varför säger man inte bara vad det är..Fattar inte..


Dagens fråga..Vad är det som gör att man tror på kärleken?       


Skickar med lite underbara vin bilder;)


Ha en bra dag


CIao

Z


Av Zanna - 2 juli 2010 10:15

Oj det var verkligen jätte länge sen..Men vi kan ju alltig försöka göra ett nytt försök;) Saknar min blogg men tiden finns ju aldrig... Men det kanske är så att man måste börja att ta sig tid för det som gör mig lycklig..Det känns som om jag under en väldig lång tid har lagt det som gör mig lycklig vid sidan om..Förstår ni vad jag menar?? Man kör på i sin vanliga takt, klarar av de vardagliga problemen, tar tag i en del av de jobbiga problemen, ja helt enkelt tar sig igenom vardagen bara så mycket att man håller sig över vatten ytan...Men nu kanske det är dags att välja en annan bana..Ja jag får nog börja ta tag i det:)


Vad händer:

* Kämpar på med körkortet, pluggar teoari som fan..Men det måste ju vara det absolut tråkigaste som finns. Men skam den som ger sig..

* Väntar med spänning på beslutet från utbildningen, det ska komma i augusti.


Ja det är väl det som jag kämpar med just nu;)


Med ett löfte om att snart återkomma säger jag Ciao!


Z

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards