Zannaa

Alla inlägg under februari 2009

Av Zanna - 11 februari 2009 17:24

Usch har haft en dag som har varit otroligt jobbig idag..mmm känner mig nere och jätte less på allt.. Den senaste tiden på mitt nya jobb har jag ju som jag säkert berättat om tidigare börjat tvivla på mig själv väldigt mycket..Konstigt innan det nya jobbet var jag stark i mig själv, tvekade inte för att ta nya uppdrag och så vidare..Kände att lågan brann;) Hmmm men nu minnsann har den slocknat och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag borde stå upp för mig själv och tala om för högre makter att det inte funkar och att jag vill ha en förändring eller gå tillbaka till mitt gamla jobb..men det är nog en av mina stora svårigheter..Ja att stå upp för mig själv..Blir lite rädd för att någon ska bli arg på mig..Vill ju vara alla till lags och att alla ska tycka om mig och att jag gör bra ifrån mig... Hmm ja det är klart det vill väll alla antar jag;) mmmm usch jag vet inte hur jag ska göra..En del av mig vill bara gå tillbaka det gamla som jag faktiskt är bra på..hmm tror jag;) Och en del av mig vill ju liksom inte ge upp..det känns som om man sviker sig själv då..Ja ja får sova på saken och se vad som händer...


Mmm det var dagens klagomål det tror jag:(


Ja just det igåt var Zanna the racer ute och körde bil,,...Hmm ja vad ska man säga en dag kanske jag också får körkort vad vet jag;) Men jag hoppas verkligen det...


Har funderat på en sak... Kan man någon gång ha rätt att vara otrogen..?? jag menar är det någon gång som det faktiskt är okej? det är ju många som har familj eller inte familj ska man väll också säga..Finns det någon gång som det är okej?? Någon gång som anledningen är okej och att man kan acceptera det??Funderar rätt mycket på det under vissa perioder..Men jag tror inte att jag kommer fram till något svar jag känner mig nöjd med...

Hmm det kanske är så att jag helt enkelt funderar för mycket på saker och ting..Men jag kan faktiskt helt enkelt inte låta bli att fundera..Det dyker upp frågor hela tiden som måste analyseras...;) Och sen kan man tänka så här också utan mina funderingar så skulle jag inte ha någon blogg att skriva och det är ju rätt skönt att skriva blogg...


Hmm  vad ska vi ha för dagens fundering/fråga idag..Mmm det får nog helt enkelt bli det..är det någon gång rätt att vara otrogen??

Jag måste nog erkänna att jag har nog ett tillfälle då jag tycker att det är rätt att vara otrogen..Men jag väljer att hålla på den en stund...


Med dina mina vänner så får jag säga CIAO!!


The one and only

Z

Av Zanna - 10 februari 2009 09:00

Ja då var det tisdag..vad ska man säga..Kom till jobbet för en stund sedan..Har inget att göra idag..Måste ta mig för något funderar på att ta mig an det där biljett häftet som de har bett mig att sätta ihop..Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja..Antar att det är bara att börja i någon ände..Det största problemet är nog att det finns hur många olika sorters kort som helst..Men men som jag brukar säga skam den som ger sig..det är bara att bita i det sura äpplet;) Ja ni vet vad jag menar kanske;)


Hmm så vad ska vi skriva om idag... Är det någon som har bokat resa på birka den 30/5 än?? Det kommer att bli årets roligaste kryssning det är jag helt övertygad om;)


Ha ha såg en reklam film häromdagen där det var en kille som raggade på en tjej genom att fråga henne om hon hade facebook....;) Är personligen helt övertygad om att de har snott den från min blogg;) Det är nog inte så många som har varit med om det i verkligheten...;) För mig är det årets kommentar 2008;)


Mmm har återigen konstaterat att ärlighet varar alltid längst..Men varför är det så egentligen att det finns så många som har problem med att vara ärliga..Hur svårt är det att bara hålla sig till sanningen..Kanske är det inte lika självklart för alla vad vet jag..


Något annat som jag har tänkt på...När folk går ut och raggar på krogen..hmm vad är det för fel med att bara säga direkt vad man vill istället för att stå där och små prata om allt mellan himmel och jord ,för att det sen ska visa sig att det endå bara är sex det handlar om...

Jag har alltid haft den tron att det finns något fint i varje människa och det är det man ser inte utseendet..Jag hade en väldigt naiv men för mig naturlig inställning när jag började gå på krogen. Jag hade tron att killar pratade med mig för att de ville var trevliga inte för att de ville ragga på mig..En gång hade jag och min bästa vän en diskussion med några pinglor som vi lärde känna om just detta..jag tror vi satt och diskuterade saken i flera timmar..Hmm ha ha jag blev rätt så nerpratad när jag hävdade att det inte var utseendet som splade roll utan hur man var..Alltså det som finns på insidan..Hmm en del av mig kommer alltid hålla fast vid det...varför är det alltid utsidan som räknas och så sällan det som finns på insidan??


Med det mina vänner säger jag tack för den här gången;)


Dags att återgå till arbetet...


The one and only Z

Av Zanna - 9 februari 2009 19:20

Mmm vad ska jag säga..Jag försöker att sluta röka... Jag Zanna Andersson ska bli officiellt icke rökare..Hmmm hur ska det gå... Jag har utrustat mig med plåster och tuggummi..men sen har jag också lovat mig själv att är man en duktig tjej och verkligen förtjänar det så ska man få röka en cigarett..;) Mmm jag bara ser framför mig nu hur ni höjer på ögonbrynen..Ja jag vet ska man sluta att röka så måste man göra det helt..inget fest rökande ingen extra cigg ja ingenting egentligen...Men då får jag nog säga till mitt försvar att vecka 9 ja då drar det igång ordentligt med hälsosatsning på jobbet och hela kittet..Jag har bara tjuvstartat lite....Men det ska ta mig fan gå....


Helgen bestod av en himla massa jobbande..Hände faktiskt inte så där jätte roliga saker..tyvärr..Thorleifs spelade i fredags, det var rätt lite folk så det var faktiskt rätt trist..Lördagen bestod av Syrian fest..Hmmm vid närmare eftertanke lämnar jag nog den kvällen utanför det här...Eller föresten något hände det i fredags..Håll er i..Vakten berättade för mig att han hade blivit erbjuden en trekant..med en mamma och hennes dotter..vad säger ni om det?? Personligen undrar jag vart fan världen är på väg?!


Veckan kommer som vanligt att bestå av jobb..På torsdag ska jag ta med mig en av mina vänner upp till tatuerings studion för att kolla in en tatuering..Jag har tänkt att tattuera in lite rosor på kroppen..har en tribal sen innan som jag är rätt nöjd med..Det är faktiskt en av mina vänner som har gjort den..Hmm det får mig osökt att tänka på är en tatuering en slags märkning för livet eller ett smycke för livet??

jag tycker personligen att det är något vackert..men det ska inte vara så stora tatueringar inte för mig i alla fall..Utan något litet som inte syns allt för mycket..men det är ju bara min personliga smak..på andra människor så kan stora tatueringar passa jätte bra...


Hmm förra veckan var en rätt jobbig vecka med många olika sorters tråkiga besked..Och jag upptäckte saker om människor som faktiskt gjorde mig ledsen..Jag försöker hela tiden att tänka på att problem är till för att lösas men ibland är det fakiskt svårt att se det positiva i problemen..Sen försökte jag också att tänka på att det finns människor som har det betydligt mycket värre än vad jag har.. Det sista man får göra är att tycka synd om sig själv.. Det var nog en av de första sakerna som jag lärde mig i livet att det tjänar ingenting till att tycka synd om sig själv..Man mår inte bättre av det..


Har också funderat en del på vad jag skulle vilja bli en dag när jag blir stor..Mmm det är ett svårt val..Mitt hjärta vet...Jag vet inte om jag vågar avslöja det..Jo jag gör det men ni får lov att inte skratta..Jag skulle vilja arbeta som serveringslärare.... hmm skrattar ni??

Inte för att jag vet om jag skulle passa som det, men jag vet att jag skulle stormtrivas..Och då måste man kanske jobba lite på krogen lite samtidgt eller vad tror ni;)


Det får nog bli dagens fråga..kanske lite lättsammare än vad den vanligtvis brukar att vara... Passar alla människor till alla jobb?? Kan man lära sig att bli bra på något även om man inte är född till det??


Med det mina vänner säger jag tack för mig...Denna gång)


Z

Av Zanna - 5 februari 2009 18:09

Mmm hemma efter ytterligare arbetsdag..Imorgon så är det fredag weiiii;) Det ska bli skönt minsann..Ska dock jobba på borgen imorgon kväll och på lördag men det gör mig absolut ingenting det ska bara bli kul faktiskt;) Imorgon är det Tholle och gänget som spelar så jag hoppas att det kommer att bli massa folk..Funderar faktiskt på att ta med kameran kanske kan vara kul..Eller vad säger ni?!

Hmm igår efter att jag hade bloggat så satt jag och läste lite andra bloggar...Ha ha Sorans den var rolig minsann..Han tycker om att åka tåg får man säga..Undrar lite vad som gör en blogg värd och läsa?? Varför finns det bloggar som är så besökta?? Vad gör de som är så speciellt??;) Det måste vara roligt att ha över 1000 besökare..Ja men vad ska jag säga..jag är glad att någon vill läsa min blogg;) Jag är verkligen jätte glad för det..Och jag älskar att läsa kommenatererna..känns som om man för en undermedveten discussion...Mmm mysigt är det tycker jag..


Oh jag vill säga tack till en person som idag kom in och bad mig fortsätta kämpa på och tro på mig själv..Tack det betydde mycket..Jag måste nog kanske erkänna att jag har inte varit den vanliga Zanna sen jag började nya jobbet..Har tvivlat på mig själv och ifrågasatt vad jag har där och göra..Känner mig inte hemma men det värsta av allt är att jag tvivlar på mig själv och min egen förmåga..Usch det är ingen rolig känsla..


En annan sak som jag har funderat på..Tänk hur mycket vi håller inom oss själva..Utan att säga det till någon eller utan att visa att vi faktiskt mår dåligt..Mmm har nog kommit fram till att vi alla har en eller flera mörka hemligheter som vi håller inom oss..Vi bara begraver det för att hålla modet uppe och för att alla ska tro att allt flyter på som vanligt..Mmm det får mig att vilja ge alla i min närhet en stor kram bara för att tala om att jag finns där i fall att det skulle vara något... Mm konstigt det där varför är det så fel att bara visa det man känner??

Jag ska nog inte säga något för att jag är precis likadan, det är bättre att bara begrava allt..


Fick en fråga idag tror säkert att jag har tagit upp den förut..men...Frågan var... Hur läge ska jag behöva älska honom på avstånd var frågan..Vad svarar man på en sådan fråga?? ta ditt förnuft till fånga och följ ditt hjärta?? Eller?? det är ju inte alltid det är så lätt att bara följa hjärtat ibland finns det många saker som står i mellan kärleken, hjärtat och förståndet...


Mmm det kanske är dags att gå och göra lite nytta..


Föresten Stoffe: Om jag inte minns helt fel så är var väll Gabriellas sång en favorit också??


Med det så säger jag see ya mina vänner


The one and only


Z

Av Zanna - 4 februari 2009 18:22

Jag får väll börja med att be om ursäkt..FÖRLÅT!! För att jag inte skrev direkt efter att min Lasse Stefanz kväll var avslutad... Jag var nämligen sängliggande både torsdagen och fredagen...Men när klockan började närma sig sex på fredags kvällen så gick jag upp tog en duch och fixade mig..När Jag väl hade gjort det hade jag inga krafter kvar..men men skam den som ger sig..På med hatten och iväg bara... Kommer upp till borgen lagom omtumlad och började faktiskt fundera på hur jag skulle klara kvällen..Men vad ska man säga jag ställde mig i baren och började rodda;) Sen hörde jag....Jag ångrar ingenting, jag har valt mitt sätt att leva, Lasse Stefanz körde soundcheck... Av någon konstig anledning så kom alla mina krafter tillbaka och jag serverade drinkar som aldrig förr..

Hur kommer det sig egentligen att något som betyder mycket för en människa kan ha sådan påverkan på hur man mår??


Jag ångrar ingenting jag har valt mitt sätt att leva är en av Lasse Stefanz låtar..jag måste säga att det är en av de bästa låtarna som jag någonsin har hört....Jag önskar att jag kunde lägga upp den här så att ni kunde höra den..För mig handlar låten om att alla val man gör i livet är inte rätt men man gör i alla fall ett val och man står för det...

Håller ni med mig??


Jag har funderat rätt mycket de senaste dagarna...På allt mellan himmel och jord egentligen..Men något som gnager i bak huvudet..Hur vet man när någon talar sanning??

Vissa människor säger en sak men allt i deras beetende säger en annan sak..Varför är det så?? Kanske kommer vi alltid tillbaka till det att jag har svårt att lita på folk..men ibland känner jag det i magen..Att en människa säger en sak men menar en annan..Kanske är det så att man bara säger så bara för att få något annat..Vad vet jag..


Mmm nu till något roligare..Jag fyller år den 31 maj;) Och den 30 maj spelar ett cover band vid namn No Tjafs på Birka...Hmm No Tjafs minsann..har ni inte hört dem spela så är det ett måste att se dem... Deras energi är något man bara kommer att uppleva en gång;) Sen har jag ju min egen historia vad gäller dem också.. Jag och min familj spenderade alltid sommrarna på Öland när jag var mindre..Det finns ett hotell nere vid hamnen i Borgholm..Strand hotell...De har alltid ett cover band som spelar där..Mm jag vet inte hur många somrar som jag spenderade nere på Strand för att lyssna på No Tjafs..Och vid deras sista spelning varje år, köpte jag rosor till dem som jag gav..eller snarare la på scenen för att jag själv inte vågade ge dem... Mmm det var tider det... men för att komma till det jag skulle berätta egentligen..De spelar som sagt den 30 maj på birka...Och då kom jag på värsta iden..Klart att jag ska fira min födelsedag där...;) Hur bra är inte det minsann..Men sen vill jag ju ha med mina vänner också..Tyvärr måste man betala själv men jag hoppas att det är några som kommer att göra mig sällskap i alla fall;) *blink blink* besök gärna deras hemsida på www.notjafs.nu...Och  Och tänk på mig;)


Med det mina vänner så vill jag säga tack och hej för denna gång...


Zanna Cowboy hatten Andersson


Bifogar också en bild på hatten och mig dock inte tagen i fredags;)

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards