Zannaa

Alla inlägg under augusti 2010

Av Zanna - 19 augusti 2010 17:58

Nu är den här, alldeles jätte snart..den sista dagen innan semestern..Yeeiiiiii! Helt underbart..Det har verkligen varit en evighets lång sommar minsann..Men nu så...;)


Okej jag ska sluta tjata;) Nu har jag slutat tjata i alla fall tills imorgon..;)


Funderar över varför vissa människor alltid ska ta andra förgivna. Det passar dem alldeles utmärkt att stå vid sidan om och låta alla andra gör allt åt dem..Förmodligen så är det kanske båda parter som har precis lika stor del i det hela.De som tar förgivet och de som låter sig bli tagna förgivna..Varför är det så??


Tanken kvarstår vad ska jag hitta på fall jag inte kommer in på utbildningen?! Ohhhhh jag vill ha svar nu så att man kan ställa in sig på om man ska göra något annat eller inte.....Men jag antar att man inte har så mycket val än att vänta.,.. Hatar jag inte att vänta..Jag är inte skapt med det bästa tålamodet direkt, det är nog förmodligen det jag har minst av...;) Japp så är det...


Var på lydnads träning med voffi igår, och han var verkligen så duktig jag var så stolt över honom. Vi ska pröva att vara med på en lydnadsträning 2 idag..Jag måste erkänna att lite nervös är jag allt..Tänk om han är så jobbig som har varit de andra gångerna..Nej Zanna inte tänka negativt det kommer att gå hur bra som helst..Satte upp ett nytt mål igår, vi ska bli så bra så att vi kan träna rally lydnad, kanske vi kan bli bra och börja tävla.Det skulle vara skit kul..Jag har inte tävlat i något sen jag var med i en serveringstävling i gymnasiet...Det var så roligt, och man var så stolt över sig själv, över att man överhuvudtaget hade blivit uttagen till laget;)


Snart drar Borgen igång med fredags danser igen;) Kul ska det bli..Och vet ni då kanske det kan komma ett eller några krog inlägg igen, man vet aldrig;)


Dagens fråga: Glömma och aldrig förlåta eller Förlåta och aldrig glömma??


Med det mina vänner


Ciao!


Z

Av Zanna - 18 augusti 2010 09:04

Idag är det dags för min och voffis andra privat lynadsträning..Hmm är lite orolig för att vi inte har tränat ordentligt på läxan men jag hoppas det..Håller också tummarna för att voffi ska vara på sitt allra bästa humör och lämna det busiga humöret hemma i alla fall tills efter träningen;) Men vi får väl se hur det blir med den saken;)


Semestern närmar sig med stormsteg det är knappt man kan tro att det är sant;) Nästa fredag kväll sitter jag på Cypern och har det bra i solen...


Man träffar ju så mycket människor i livet, många som följer med  genom hela livet. Ibland finns de med i egen hög person, ibland finns de i ditt hjärta och i minnet..Idag när jag satt och drack kaffe hemma så kom jag och tänka på allt som har lärt sig av andra genom livet och alla värdefulla råd som man någon gång har fått...Många av de råd och tips som jag någon gång har fått bär jag med mig och de hjälper mig ofta... Man kanske skulle börja med att skriva ner allt så kanske man om några år har sin egna "Livets goda råd bok" Jag är stolt över det jag har fått lära mig av de som jag har träffat på under mina 27 år och ni ska veta att ni betyder mycket för mig och jag kommer aldrig att glömma det..


"Varje dag är en fest"

"Livet är en som en karneval!


Dagens fråga: Stämmer det att livet är som en karneval?

 

Nej mina vänner dags att jobba...

 

Ciao

 

The one and only..

 

Z

Av Zanna - 16 augusti 2010 12:41

När jag vaknade i morse hade jag ingen måndags ångest alls;) Det är ju sista veckan innan semestern, så det känns som om denna vecka kommer att gå snabbt..Ett för att jag har semestern att se fram emot ...Två för att jag har så mycket  att göra denna vecka..Tror att varje dag är full späckad från morgon till kväll...Men det känns faktiskt bara kul..;)


Helgen har jag spenderat jobbandes på pendel tågen, kom upp i tjugo två timmar denna helg.Så nu har jag åkt pendel så att det räcker för ett tag känner jag..men det var kul..;)


Snart drar Borgen igång;) Yeii, man saknar kvällarna där under sommaren..Sen drar fas två igång på bugg kursen också..Spännande höst..


Sitter och väntar med spänning på att Helenes ska lägga ut nya tider för körkortsteori, hade tänkt att göra ett nytt försök med att gå på teori lektionerna i Oktober. En dag mina vänner ska Fröken Andersson också ha ett körkort..


Funderar lite över meningen, "du vet att jag bara har en av dig"? Om man säger det till någon så betyder det för mig att man kanske är speciell för just den människan..Om vi nu antar att man är speciell för den här människan,...Då förväntar man sig, i alla fall jag att den ska bry sig om dig...Mmmm jag tror att man i många lägen tar personer runt omkring sig för givna. Man nästan räknar med att de ska finnas där i vått och torrt..kanske är det så att de människorna som alltid finns där, ibland behöver lite uppskattning. Mmm vi måste ta vara på varandra...Att bry sig om ens nära och kära är nog en av de viktigaste sakerna här i livet..För att helt enkelt, bryr man sig inte tror jag att förr eller senare så står man där ensam...



En annan sak.., jag pratar ofta om att man ska leva efter att försöka uppfylla sina drömmar...Om man inte strävar efter det så tror jag att man förr eller senare slutar att leva.. jag hade en dröm, en liten dröm om att bo på Strand hotell på Öland. kanske låter töntigt i mångas öron men det var en dröm jag hade...Och nu har jag gjort det..och det var precis lika perfekt som jag trodde att det skulle vara..;) Mitt nästa scoop, är bartenderutbildningen. Jag har alltid velat gå en bartender utbildning. Och nu ska jag fan göra det. efter semestern är det jag som ska spara pengar för att gå bartender utbildningen.. Det handlar ju om rätt mycket pengar men nu jävlar..


Dagens fråga: Vad är din dröm?



Med det mina vänner..


Ciao


Z

Av Zanna - 13 augusti 2010 19:06

Klockan är kvart över sju en fredags kväll och jag sitter hemma framför datorn med en kopp the;) Hmm det har nog fan inte inträffat på tio år kanske;) Känns lite mysigt faktiskt..Har inget planerat mer än att grilla lite korv och lägga mig tidigt..Jag ska nämligen jobba lite på tågen imorgon så jag måste ju upp typ fyra i natt..Men det känns faktiskt inte som att det gör något...;)


Känner mig betydligt mycket gladare idag och det känns skönt...Jag tycker inte om att må dåligt...Inte för att någon tycker om att må dåligt men ändå..


Känslan av att vara värdelös och hela tiden behöva hävda sig finns fortfarande kvar..Det känns som om det hela tiden är så att jag kämpar för att någon ska se mig och tycka att jag faktiskt är duktig på något..Men det händer inte..Man kämpar och kämpar men det känns som om jag fortfarande står kvar på samma ställe man kommer aldrig till nästa ruta liksom...Jag hoppas att jag kommer in på utbildningen som jag har sökt, jag håller verkligen alla tummar och tår.Det skulle betyda mycket och det känns som om jag skulle få en nystart i livet. Jag skulle verkligen börja leva livet annorlunda...

Hoppas kan man ju alltid göra...;)


Imorgon blir det som sagt att jobba lite på tågen och sen hem och bara njuta av lördags kvällen för att sen gå upp tidigt på söndag för att jobba lite mer tåg...Behöver inte fundera över vad jag ska göra i alla, fall..Sen är det sista jobb veckan..På lördag är jag fri från fyra veckors jobb...............


Dagens fråga: Hur många chanser får man att göra rätt??


Ibland känns det som att antalet chanser aldrig tar slut utan att man kan göra samma fel om och om igen men chanserna tar aldrig slut..Är det så det ska vara??


Ciao!


The one and only


Z

Av Zanna - 12 augusti 2010 10:14

Ofta försöker man att sprida en positiv känsla runt omkring sig..Försöker att alltid vara glad och pratglad..Men idag känner jag mig inte så,...Jag känner mig ledsen och värdelös och vill helst bara ligga under mitt täcke och inte prata med någon alls...Jag vet faktiskt inte varför jag känner mig så..Men idag är självfötroendet lila med noll, eller egentligen det är inte mycket sämre än vad det brukar vara det bara gör sig mer påmint idag...............


Ställer mig frågan vad är jag bra på?? Hmm just nu kommer jag faktiskt inte på någonting om jag ska vara ärlig...Kanske om jag försöker riktigt ordentligt, nej...Jag orkar inte kämpa för att någon ska se mig och att jag verkligen försöker att bli bra längre..Nu ger jag upp!


Det var dagens gnälligheter... Jag som ska skriva en bra och rolig blogg som alla vill läsa börjar med att gnälla..Men man behöver inte läsa om man inte vill.


Nej lika bra att sluta skriva och fortsätta jobba..Återkommer någon dag när jag känner mig lite gladare.


Z

Av Zanna - 11 augusti 2010 16:57

En funktion som passar mig perfekt..Använd den nya funktionen fråge rutan;;)


Jag väntar med spänning...;)


Ciao

Av Zanna - 11 augusti 2010 08:32

Snart är den här veckan slut..Eller ja det är några dagar kvar men ändå;) sen är det bara en vecka kvar tills det är semester;) Oh vad jag längtar nu...Speciellt längtar jag efter min solstol som jag ska göra till mitt hem i två veckor när jag är utomlands..Underbart;)


Igår gjorde jag min premiär tur som förare i "rusningstrafik" som min älskade "handledare" utryckte det...Mmm okej att det var mycket bilar men jag tyckte ändå att det gick bra..Jag var fokuserad och körde på..Jag hoppas verkligen att jag ska vara redo att börja på körskolan efter semestern då att körkortet kan vara mitt snart..Det känns faktiskt som att det börjar bli dags...Jag läser ju den där förbannade teorin några gånger i veckan i alla fall..På semestern får jag plugga vägmärken;)


Idag så blir det lite träning med voffi..Vi tränar ju nu privat, eller vi har bara varit en gång och då fick vi läxa tills nästa vecka så idag måste vi träna lite..Inkallning, ja det ska bli spännande;)


Dagens fråga: De dåliga dagarna, vart hittar ni kraften??


De dagar jag vaknar och känner att jag helst skulle vilja krypa ner igen och dra något gammalt över mig, eller känner mig nere  eller ja vad det nu kan vara.......Eller när något bara känns totalt hopplöst då hittar jag min kraft i låten "jag ångrar ingenting". När jag hör den så känns det som om hela kroppen fylls men en styrka som gör att jag kan klara av att ta mig över tröskeln...Låter det töntigt??;) Det är i alla fall så jag gör, och än så länge har det funkat;)


Med det mina vänner


Ciao!


Z

Av Zanna - 10 augusti 2010 08:24

Är det inte konstigt att man vet precis hur man ska göra med vissa saker i sitt liv, men man gör precis tvärt emot?? kan det bero på att man inte riktigt orkar kämpa så blir det istället att man väljer att ge upp och bara flyta med...? Kanske säger jag...Det är många gånger som jag blir besviken på mig själv för att jag inte klarar av att göra det som jag har bestämt mig för att göra..och istället för att göra ett nytt försök så väljer jag att bara strunta i det..Med en ekande tanke i bak huvudet " Du klarar ingenting"...Oh den där meningen hatar jag..

Nej nu är det slut med att höra det nu ska jag slutföra det jag har börjat med minsann...Så det så...


Det börjar närma sig sista dagen för ansökan på utbildningen..Så förhoppningsvis så kommer svaret snart..Jag sökte ju redan i januari så att jag behöver inte riktigt tänka på datumet;) kommer att vara helt livrädd för att öppna det där kuvertet..Har kanske redan förberett mig på att jag inte kommer in men jag hoppas ändå..det skulle kännas som en nystart på ett sätt..Som att även jag har tagit ett steg vidare..Att även jag har chansen att bli något..Förstår ni vad jag menar??


Funderar också på relationen mellan x och ny pojkvän/flickvän..Hur fungerar det egentligen??


Det får bli dagens fråga: Hur ser den perfekta x situationen ut?



Med det mina vänner


Ciao


Z


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards