Zannaa

Alla inlägg under januari 2011

Av Zanna - 28 januari 2011 07:34


Då är den här den bästa dagen på hela veckan, FREDAG:) Och det här är ju inte vilken fredag som helst utan det är ju jobb på Borgen ikväll tillsammans med Lasse Stefanz;) Ja jag vet jag ska sluta tjata;) men det är så kul när de kommer det blir ju inte så ofta man hör den live;) Sen är det alltid så himla kul att jobba för att det är sådant drag bland publiken...Så som jag har sagt tidigare i veckan så hoppas jag att vi syns, kom gärna fram och säg hej;)


Funderar mycket på det här med att komma i andra hand..Det känns som om många gånger så kommer man i andra hand.. Under hela livet slåss man för att komma i första hand, att vara nummer 1 för någon som betyder något..Man kämpar för att vara bäst på något bara för att få höra att man är duktig och att någon är stolt..Man kämpar för att hjälpa andra för att få höra tack för hjälpen...Men jag undrar ibland om det är värt allt kämpande om man aldrig ändå får känna sig som nummer 1... Man kanske är trött på att alltid bli besviken för att man aldrig får höra orden som man vill.. Så jag tänker så här..Även om det inte är någon annan som ser mig som nummer ett så får jag helt enkelt bli det för mig själv;) Hädanefter ska jag vara stolt över mig själv för det jag presterar minsann..;)


Jag brukar alltid avsluta fredags nätterna med en öl hemma vid köksbordet, men inatt blir det ingen öl  minsann..För att lördag morgon klockan 10.30 ska jag infinna mig på sats för ett Zumba pass;) yeii..Sen blir det hundgården med toffi och lite shoppning..;)


Dagens fråga: Kan man bli vad man vill??


Önskar er en riktigt trevlig fredag..


Skickar med ytterligare ett klipp som påminner mig om just drömmar...


Av Zanna - 27 januari 2011 08:45


Skickar med några låtar som gör en glad;) Det kan man behöva så här på morgonen. Känns bra att det är torsdag idag, betyder att det bara är två dagar kvar att jobba sen är det helg.. Det bästa av allt att imorgon är det fredag och inte vilken fredag som helst utan Lasse Stefanz fredag på Borgen..Ska bli grymt kul, hoppas att vi fyller stället med massa dansglada människor;) Om ni är där så glöm inte att komma förbi och hälsa på mig i baren..;)


Jag var på stan och shoppade igår, det brukar inte hända allt för ofta måste jag nog villigt erkänna..Tyvärr ska jag säga..Det är ju kul att shoppa, även om jag inte riktigt förstår mig på mode och tycker att det är svårt att hitta något som egentligen passar...Men igår så var det ett måste, eftersom jag inte shoppar så ofta så ägde jag bara tre par byxor.... Och förra veckan gick alla sönder, trodde att det var någon som skämtade med mig först men så var det tydligen inte;) Jag menar hur stora är oddsen?? Som tur var så hittade jag ett par nya brallor i alla fall..Så nu slipper jag gå byxlös..


Man tror sig känna en människa, men så som många andra gånger så bevisas motsatsen gång på gång. Det kan jag köpa på ett sätt, alla har vi våra hemligheter.Så att känna alla människor till 100% som man har runt omkring sig tror jag är en omöjlighet. Men något jag inte köper är att någon man känner innan och utan lurar en..hur lågt har man inte sjunkit då?? När man lurar den människa som alltid har funnits där?

Jag fattar inte det, men en sak vet jag och det är att nu är det slut..Jag vill inte bli utnyttjad längre...

Och jag har betsämt mig för att inte låta det här trycka ner mig längre så jag sträcker på mig och går går med stolta steg.


Dagens fråga: Vad gör du när nu känner dig deppig??


Ha en bra dag allihopa!


Ciao


Z

Av Zanna - 26 januari 2011 11:43

Vaknade med världens bästa känsla i morse, jag var lycklig;) Det var ett tag sendan jag vaknade med den känslan och det kändes så otroligt bra. kanske är det så att det är en start på det nya livet som är på väg..Jag lovade mig själv att 2011 skulle bli så mycket bättre än vad 2010 var och jag har i alla fall börjat.

Jag hade några löften som stod högt upp på min lista och jag jobbar hårt för att uppfylla dem..Jag tror att man måste börja vänja sig vid tanken att allt kan inte förändras över en natt även hur mycket man än vill det..Jag personligen tycker att det skulle vara väldigt smidigt i fall man kunde bestämma sig för vad som skulle bli bättre tills nästa dag och sen var det bara så..Men som vi alla vet så är det inte så verkligeheten fungerar utan vill man något så får man själv kämpa för det.


Jag har alltid blivit uppfostrad och lärd på det sättet att vill jag något så är det jag själv som måste få det att ske..Utan att kämpa så står man kvar utan någonting..Den uppfostran har också gett mig något annat, en väldigt stor vilja. Den viljan kommer jag oftast långt på, och avtar viljan ja då får kämpa glöden stå till tjänst...


Dagens fråga: Är det viljan som ger dig livet eller livet som ger dig viljan?



med det mina vänner..


Ciao


Z


Konsten att leva måste man fortsätta lära sig hela livet igenom. 

Av Zanna - 25 januari 2011 10:06

Uppe innan tuppen idag med och var faktiskt på jobbet redan klockan tio över sju..Är riktigt stolt över mig själv...Tänker lite så att ju tidigare man kommer till jobbet desto tidigare kan man åka hem, så länge man gör sin arbetstid är det inte så??;)

Sitter och funderar på om man kan plugga på distans på halvfart samtigt som man kanske jobbar halvtid..Jag undrar om man klarar av det? Jag tror nog att det skulle gå bara man planerade ordentligt men det skulle kunna vara så att det blev för mycket också...Eftersom jag är en sådan människa som jag är så kommer det nog att bli att kombinera jobb och studier om jag nu kommer så långt..Har kollat över mina användaruppgifter på studera. nu, även mina gymnasie betyg är inskickade så jag har kommit en bit på väg i alla fall..Har för mig att man kan börja söka från och med den 15 Mars och det tänker jag göra..Så får vi se hur långt ner på reservlistan jag står..Jag tänker att det skadar ju inte att kolla läget och på så sätt så får jag ju reda på vad jag behöver komplettera..


Ja det är lite grann och fixa med kan man ju lugnt säga...men det är bara kul...


Dagens fråga: Vad säger den intensiva blicken??


Ciao


Z

Av Zanna - 24 januari 2011 17:41

  


På fredag kommer det vimmla av hattar på Borgen, det kommer även finnas hattar till försäljning;)

Är lite nyfiken vad som skulle kunna tänkas bjudas för min otroligt snygga hatt??

Så se nu till att bjuda ordentligt;)

Jag har fått ett bud en gång som jag tror är svårt att slå, och sen håller jag ju också hatten väldigt kär..


Annars så är det snart slut på måndagen, det som återstår är att pyssla om voffi lite, laga lite mat och sen blir det sängen tidigt idag... Och imorgon ringer klockan halv fem, yeiii;) Not!


Hörde idag att i krig och kärlek är allt tillåtet, hmm används fortfarande det gammla ordspråket,...Ja tydligen..Jag vet inte om jag tycker att allt är tillåtet om jag ska vara ärlig..Självklart ska man kriga för sin kärlek, man ska alltid lyssna på sitt hjärta..Men ska man kriga så ska man också göra det på ett schysst sätt genom att vara ärlig...Men vad vet jag;)


Dagens fråga: Är allt tillåtet i krig och kärlek?


Over and out


Z

Av Zanna - 24 januari 2011 09:08

Vanligt sunt förnuft är inte särskilt vanligt.

Av Zanna - 23 januari 2011 12:26

Jahopp då var söndagen här igen, känner mig lagom sliten efter gårdagens jobb på Grand men det är bara att ta tag i dagen antar jag..På schemat står det vanliga lite städning, lång promenad med voffi och lite träning..Känns som en lagom söndag och sen är det bara att lägga sig tidigt precis som vanligt och gå upp tidigt måndag morgon..Shit vad jag känner mig negatv idag..Men jag tror att det lätt kan bli så när man inte har så mycket roligt att se fram emot..Det är bara vardag och allt som har med den att göra..Funderar ofta över att man borde njuta mer av vardagarma precis som de är men det är svårt tycker jag...

Var hemma några dagar från jobbet förra veckan, det kändes som om att det helt enkelt blev för mycket och jag inte orkade mer så mycket mer..Känner mig lite starkare nu och hoppas att det bara ska hända positiva saker nu fram över..Det har varit alldeles för mycket tråkiga saker nu...


Men på tal om roliga saker så händer det faktiskt en del roliga saker nu fram över:


På fredag 28/1 Är det årets kväll på Borgen! Lasse Stefanz står på scenen och all personal jobbar i cowboy hatt:)

http://www.borgennorrkoping.com/

Oh jag längtar efter att det ska bli fredag! Vi kommer också att sälja en del hattar, kanske till högst bjudande vem vet??;) Jag har fått en del bud på min hatt men den är inte till salu för några pengar i världen;)


På lördag blir det lite middag på Asti, det ska bli så mysigt. Jag har till och med bokat bord det brukar ju inte hända allt för ofta;)


Sen veckan efter börjar buggen, Yeiii ! Och där i krokarna så börjar körkortsteorin också så det ska bli kul att återigen komma igång, kanske att det kan bli så att jag har ett körkort till sommaren vem vet? ;) Det skulle ju absolut inte vara för tidigt...


Dagens fråga: Är det attraktivt att få veta ingående alla detaljer om en tjej? Till exempel hur det var när man hade analsex sist??

Till saken hör också att man knappt känner människan i fråga..


Det var allt för idag Ciao!


Z




Av Zanna - 19 januari 2011 09:18

Vad ger det egentligen att kämpa för någon annans skull, när man mer än ofta får noll tillbaka...Man kämpar för personens överlevnad, försöker att hitta lösningar på olika problem men lika fan så går allt åt helvete..jag fattar inte vad man ska behöva göra för att det någon gång ska ens egna väg...


Jag undrar hur många delar man ska kunna dela på sig för att alla ska bli nöjda. Många är väldigt bra på att begära saker av en, och kräver nästan att man ska få sin vilja igeonom..Men det är ingen som stannar upp och kollar om det verkligen är okje att börja kräva saker vid just den tidpunkten.


Z

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Blogkeen

Dagarna i Zannas liv

Ovido - Quiz & Flashcards